Detail info
Close

BOB DYLAN – NEVER ENDING TOUR 2014

BOB DYLAN – NEVER ENDING TOUR 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 27.6.2014 o 20:00 hod., Steel aréna Košice

Cena/Price: Sedenie na ploche od 45,- Eur, sedenie na tribúne od 49,- Eur, vozíčkar + doprovod 39.- Eur

Popis/Description: 

Bob Dylan je tajomný génius, básnik s gitarou a jeden z najvplyvnejších pesničkárov na svete. Na hudobnej scéne sa pohybuje viac ako päťdesiat rokov a na svojom konte má tridsaťpäť albumov. Do hudby priniesol nový spôsob akým môže znieť populárny spevák a svojim skladateľským prístupom dokázal navždy zmeniť tvár rock´n´rollu.

Zatiaľ čo sa iní snažili o hity, Dylan skladal hymny, ktoré prijali celé generácie. Blowin´ In The Wind, Masters Of War, Like A Rolling Stone, Knockin´ On Heavens Door, Mr. Tambourine, Just Like Woman, All Along The Watchtower, Hurricane, Make You Feel My Love, I Shall Be Released, Tangled Up In Blue sú len niektoré z nich.

Kým hudobne sa pohybuje na poli bluesu, folku, popu, jazzu, swingu, gospelu a rockabilly, jeho najväčšou zbraňou sú slová. „Rock´n´roll mi nikdy nestačil. Mal v sebe chytľavé frázy a provokatívne  rytmy, ale tie skladby neboli seriózne ani nereflektovali skutočný život. Keď som začal s folkom, vedel som, že je to pravé, seriózne a skutočné. Tie piesne sú plné beznádeje, smútku, víťazstva, viery v niečo nadpozemské a majú hlbší zmysel,“ priznal v jednom rozhovore.

Za svoje nahrávky získal ceny Grammy, Zlatý glóbus, Cenu akadémie, bol uvedený do Rokenrolovej siene slávy, či Nashville Songwriters Hall of Fame a Songwriters Hall of Fame. Dostal Prezidentskú medailu za mier. Časopis Rolling Stone zaradil Dylanovu skladbu Like A Rolling Stone na prvé miesto v zozname 500 najlepších skladieb všetkých čias. V roku 2011 ho tento prestížny americký magazín dal na 2.miesto v zozname 100 najvplyvnejších umelcov všetkých čias.

POZOR ZMENA! VIP Státie a Státie sa mení na VIP Sedenie a Sedenie!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top