Detail info
Close

The CHEMICAL BROTHERS

The CHEMICAL BROTHERS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Všetky rezervácie končia 23.11.2007!. Od 23.novembra nebude možné zarezervovať vstupenky, môžete si ich zakúpiť priamo na predajných miestach ticketportálu. Predpredaj vstupeniek končí 26.11.2007 o 18.00 h!
The Chemical Brothers
26. november 2007 o 20.00 h, SIBAMAC ARÉNA /NTC/ Bratislava

státie: 1 299,- Sk, státie pod pódiom 1 699,-Sk

Britské duo z Londýna, držiteľ niekoľkých GRAMMY AWARDS, to sú The Chemical Brothers - Tom Rowlands a Ed Simons. Ich žánrová vyhranenosť balancuje na hranici elektronickej hudby, house s prvkami dance, až po kategóriu gitarového bigbítu. Skrátka originálne vyvážená zmes s veľmi špecifickým a hlavne progresívnym zvukom. V roku 1997 s vystúpeniami k ich druhému albumu Dig Your Own Hole boli prvýkrát nominovaní a zároveň aj vyhrali GRAMMY AWARDS za najlepšie rockové inštrumentálne vystúpenie napriek tomu, že nereprezentujú tradičnú rockovú scénu. V roku 2006 vyhrali druhé Grammy tentokrát v kategórii najlepší singel Galvanize z predposledného albumu Push the Button. Duo Chemical Brothers sú na scéne nepretržite od roku 1992 t. j. 15 rokov. Ich každý album znamenal vždy nové trendy a reflektoval progres vo vývoji hudby a zvuku. Diskografia CHB obsahuje 6 radových albumov, veľké množstvo singlov, remixov, LP... Tento event vám prináša Equinoxe.
Ďalšie podujatia EQUINOXE: RIHANNA

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top