Detail info
Close

SYMPHONY X

SYMPHONY X

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

SYMPHONY X

Dátum: 17.10.2007 o 20.00 hod.
Miesto:
Randal Club, Bratislava
Cena vstupenky na státie: predpredaj 599,- Sk / na mieste 700,- Sk

Progresívne zamerané združenie Symphony X vzniklo v apríli 1994 v americkom New Jersey. Gitarista Michael Romeo si získal pozornosť hudobných kruhov už predtým svojim sólovým počinom "The Dark Chapter", ktorý vlastne viedol k zrodu Symphony X. K Michealovi sa ako prvý pridal basgitarista Thomas Miller. Hrali spolu v minulosti pri rôznych príležitostiach. Čoskoro na to prišli spevák Rod Tyler a bubeník Jason Rullo.
Po príchode klávesistu Michaela Pinnellu bola zostava kompletná a pripravená k nahrávaniu svojho debutu.. Začiatkom roka 1995 sa kapela rozlúčila s Rodom a ako náhradu našla skvelého speváka Russella Allena. Vďaka majestátnym vokálnym harmóniam podporenými postupmi ovplyvnenými klasickou hudbou skupina rozšírila hranice progresívnej hudby a vydala sa novým smerom v danom žánri. Kapela prešla viacerými personálnymi zmenami a v súčasnosti patrí k stáliciam na nebi progresívnej hudby.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top