Detail info
Close

Galaprogram čínskeho súboru Šen Jun

Galaprogram čínskeho súboru Šen Jun

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 9. 3. 2008 o 17:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Nová budova SND, Pribinova  17, Bratislava
Ceny/Prices:
I. - 1500,- SK
II. - 1500,- Sk
III. - 1300,- Sk
IV. - 1000,- Sk
Zľava: ZŤP 20%, sprievod 20%

Kto zažil predstavenie Šen Jun, nezabudne naňho.Ladné pohyby tanečníc, strhujúca hudba, dojemné príbehy - všetko toto a ešte oveľa viac človeka doslova uchváti a strhne do deja.
Predstavenie človeku umožní nahliadnuť do tisícročnej histórie krajiny, ktorej kultúrne dedičstvo sa odráža v mnohých aspektoch našej západnej civilizácie. Divák na vlastné oči vidí úspešné spojenie východnej a západnej kultúry v jedinečnom predstavení, ktoré dojme človeka k slzám.
Zlatým klincom v predstaveniach Šen Jun sú jeho majstrovské choreografie a okúzľujúce tanečné výstupy. Človeku berú dych veľké skupinové tance, keď sa desiatky tanečníkov synchrónne pohybujú v úchvatných formáciách.
Pragram dopĺňajú akrobatické skoky, draci a duniace bubny, a to všetko je zdôraznené originalitou a neskutočnou silou 50 členného živého orchestru.
Šen Jun je jednoducho nezabudniteľný zážitok pre divákov všetkých vekových skupín.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top