Detail info
Close

ALEXANDROVCI a 100 HUSLÍ

ALEXANDROVCI a 100 HUSLÍ

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Alexandrovci a 100 členny cigánsky orchester z Maďarska MEGAKONCERT
4.6.2012 - Nových Zámkoch, Futbalový štadión na Sihoti o 20:00hod.

100 členný cigánsky orchester z Maďarska 
Orchester mal enormný úspech v posledných rokoch a koncertoval v najslávnejších koncertných sálach sveta.

Každé vystúpenie tohto Orchestra zanechá na poslucháčoch nezameniteľný vplyv: oblečení vo farebných, tradičných krojoch je tento Orchester omnoho väčší, ako väčšina klasických orchestrov! Ich zemitá, prirodzená energia uchváti každého. Celý tento Orchester hrá len srdcom!

Alexandrovci
Dvakrát Rádom Červenej zástavy vyznamenaný akademický súbor piesní a tancov Ruskej armády A.V.Alexandrova - najväčší vojenský umelecký súbor našej krajiny

Tiež tanečná skupina sa celé roky drží na najvyššej možnej latke choreografického umenia . Hlavné miesto v ich repertoári zaujímajú kompozície na vojenské témy, ale aj ľudové tance a klasický repertoár. Úspech zboru, sólistov i baletu závisí samozrejme aj od perfektnej práce orchestra, ktorý je unikátny vo svojom zložení hudobných nástrojov , ku ktorým patria ruské ľudové nástroje ako dombry, balalajka a harmoniky, ale aj drevené, bicie a dychové nástroje.

Diváci ktorí sa zúčastnia na tejto svetovej premiére,budú svedkami spoločného unikátneho a veľkolepého koncertu dvoch najlepších súborov sveta!

Info: www.music-art.sk

Ticketportal nezodpovedá za zmenu programu. Zmena programu je vyhradená!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ALEXANDROVCI a 100 HUSLÍ
Top