Detail info
Close

SHAMAN

SHAMAN

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

SHAMAN
Vstupné 8,-  Eur
Na mieste – 10 Eur
Pozor zmena:
koncerty brazílskych prog-power metalistov menia dátum aj miesto konania !
Budú odohrané nasledovne:
10.7.2009 – Banská Bystrica – klub 77
11.7.2009 – Košice – Radničná sála (Staré mesto)
Zároveň sa mení vstupné – predpredaj na 8 Eur, na mieste bude cena pôvodných 10 Eur.
Na koncerte SHAMAN si budete môcť vypočuť aj skladby zo starej éry Angra a Shaman – Carry On, Nothing To Say, For Tomorrow, Blind Spell, Fairytale a podobne.

Shaman
Zemetrasenie v zostave úspešnej brazílskej kapely rozdelilo v roku 2006 túto zabehnutú kapelu na Andre Matos Band a bubeníka Ricarda Confessoriho (ex-ANGRA). Ten neváhal a napriek nesúhlasu ex-kolegov sa odhodlal držať zástavu SHAMAN aj naďalej. Týmto ponúkol fanúšikom Shaman svoju víziu tvorby, ktorá v podstate pokračuje a rozvíja shamanovský štýl viac progresívnym  štýlom, pričom na poslednom albume IMMORTAL nechýbajú aj vypaľovačky typu Strength a samozrejme aj nádherná balada (aj klipová) In the Dark, silne evokujúca práve starý Shaman. Koncert skupiny prináša jednu skladbu, ktorú si už vypočujete asi len od Shaman – For Tomorrow. Možno pre práve prebiehajúce právne spory budete jednými z posledných, kto kapelu uvidí v tejto zostave a pod týmto názvom.
V predaji aj: CHRIS NORMAN



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top