Detail info
Close

ORANGE MUSIC SUMMER 2009

ORANGE MUSIC SUMMER 2009

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Cena vstupenky: 15,90 €/479,- Sk, cena v deň konania: 19,90 €/599,51 Sk
Predpredajová zľava pre držiteľov Orange karty v sieti Ticketportal a vybraných značkových predajniach Orange Slovensko 2 € / 60,25 Sk.


Orange Music Summer Domaša
10.-11. júl 2009
ATC Eva, Holčíkovce, okr. Vranov nad Topľou
Orange Music Summer Ružiná
24.-25. júl 2009
rekreačná oblasť Ružiná, Divín, okr. Lučenec
Orange Music Summer Duchonka
7.-8. august 2009
rekreačná oblasť Duchonka, Prašice, okr. Topoľčany
Orange Music Summer Orava
21.-22. august 2009
mestská pláž Námestovo

Osvedčená festivalová dramaturgia už tradične spája to najlepšie zo slovenskej a českej populárnej hudby na čele so skupinami Desmod, No Name, Horkýže Slíže, Gladiator, Hex, Polemic, Komajota či Tublatanka. Chýbať nebudú ani úradujúci zlatí slávici Zuzana Smatanová a Peter Cmorik či Katka Knechtová so svojou novou skupinou. Úvod každého festivalového dňa bude patriť talentovaným skupinám z domáceho regiónu, ktoré takto dostanú šancu a príležitosť na prezentáciu pred početným publikom. Zlatým klincom programu spoza rieky Moravy bude na Domaši, Ružinej, Duchonke a Orave česká skupina roka Kryštof.
V sobotu 22.8.2008 z technických príčin nevystúpi skupina IMT Smile. Program druhého festivalového dňa, naopak, obohatí vystúpenie legendy slovenskej populárnej hudby Petra Nagya, ktorý zo skupinou Indigo ponúkne návštevníkom svoje najväčšie hity.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top