Detail info
Close

FM4 FREQUENCY 2009

FM4 FREQUENCY 2009

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum konania/Date of festival: 20. - 22. august 2009
Miesto festivalu/place of festival: Grenn Park St. Pölten, Kelsengasse 9, 3100 St.Pölten, Austria 
/start: 13.00 h/ 
Cena/Price: 114,- € / 3434,40 Skk

Each ticket bought at TicketPortal functions as a voucher, so you have to exchange it for the original ticket at the entrance of the festival. Therefore, you have to enter you personal data so the organizer will be able to identify you.
*Každá vstupenku zakúpená v sieti Ticketportal funguje ako VOUCHER, čiže ju musíte zameniť za ORIGINÁL pri vchode festivalu. Je nutné vložiť Vaše osobné údaje, aby bol organizátor schopný Vás identifikovať.


Hudobným headlinerom Frequency bude jedna z najzásadnejších kapiel hudobného priemyslu RADIOHEAD, ktorá v rámci turné odohrá v Európe iba 5 koncertov. Plejádu kapiel v rámci Day park posilňujú aj Ska-P, Eagles of death metal, Mando Diao, Kasabian, Grace Jones, Editors, AFI, Glasvegas, C.J.Ramone či Port O´Brian.
Silu vyskladaného line-upu pre Night park potvrdzujú aj: The Prodigy, Pendulum, Carl Cox, 2manydjs, Erik Prydz, Boys Noize či Crystal Castles live. Spolu na festivale Frequency vystúpi 100 rôznych skupín a projektov, kompletný program v abecednom poradí nájdete na
http://www.frequency.at/?id=1218

Info: www.frequency.at



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FM4 FREQUENCY 2009
picture FM4 FREQUENCY 2009
Top