Detail info
Close

SunDance Open Air Beach Party

SunDance Open Air Beach Party

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/date: 17.-18. Júl 2009
Miesto konania/Place of event: Domaša - Dobrá, okres Vranov Nad Topľou
Cena/price: predpredaj jednodňová vstupenka: 8 € (241,- SKK), predpredaj dvojdňová vstupenka: 12 € (361,51,- SKK), 
SunDance sa bude aj tento rok konať v rekreačnej oblasti Domaša-Dobrá, na pláži rekreačného zariadenia Dobranská Zátoka a to v piatok a sobotu 17.- 18. júla 2009 za účasti viacerých popredných DJov. Oproti minulému ročníku pre Vás organizátori pripravili tento ročník 2 – dňovú párty elektronickej tanečnej hudby, takže sa je určite na čo tešiť. Začiatok celej párty je v piatok o 17:00 a program sa skončí po 12 hodinách o 5:00 ráno. Pokračovanie začne v sobotu o 10:00, kedy sa začne DJs Free Zone, kde vystúpia mladé dj talenty, ktoré sa už teraz môžu prihlasovať so svojimi údajmi, kontaktom ako aj s linkom na svoj promo set na info@njoy.sk. Vybraní djs dostanú priestor v spomínanej DJs Free Zone v sobotu v čase od 10:00 do 17:00. Tak ako v piatok aj v sobotu začne hlavný program o 17:00 a potrvá znova 12 hodinovým kolotočom djov elektronickej tanečnej hudby. Na spomenutej pláži bude pre Vás aj tento rok pripravených 1000 m2 piesočného tanečného flooru, veľkoplošné projekcie a množstvo dekorácii.
Organizátori pre Vás tento ročník pripravili taktiež stanové mestečká priamo v areáli párty a v jej bezprostrednej blízkosti, ale o ubytovanie nie je núdza ani v blízkych hoteloch, ubytovniach a súkromných chatách.
Viac potrebných info k party a jednotlivým djs, ktorí vystúpia na SunDance 2009 sa dozviete na stránke www.sundanceparty.sk
LINE UP:
MICHAEL BURIAN, BREETH, JOZEF MIHALIK, ROBERT BURIAN, FLOWER, BIDLO AKA DJ AQUA, EKG, PEETBOY, TEEF, SEMI STEF, FOLLY, BEAT, AZBEST, ROBIN, STAN, PAUL G...



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top