Detail info
Close

ELÁN v Nitre

ELÁN v Nitre

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

V 7O. rokoch sa kluby a zábavy stali ich domovom. Za slovom elán sa ukrýval spolok chalanov s celkom pestrým životom a hlavne čertovsky dobrou muzikou. Len čo po prvýkrát zaspievali Kaskadéra, odsúdili sa k úspechu. Preplnené športové štadióny, davy fanúšikov, jeden vydaný album striedal druhý. Úspech sa stupňoval. Elánizmus - život, štýl a pozitívna vlna energie. Splnený rozprávkový sen a šialená rýchlosť. Trvalo to dlho.
Po nekonanom rande s kráskou na pražskom orloji bol návrat Joža Ráža a skupiny Elán na pódia považovaný za zázrak. Opäť vypredané turné, Megakoncert na Letnej a doposiaľ jediná slovenská skupina, ktorá pokorila hudobný Olymp - newyorskú Carnegie Hall. Vypredaná americká sieň slávy zapísala meno Elán do svojich dejín vedľa Beatles,  Doors a Rolling Stones.
Jožo, Jano a Vašo - nekonečná túžba, boj, pokora i rozum. Sú tu stále. Iní a  pritom rovnakí. Na pravdu a lásku veria stále.
Nitrianske radio.MAX bolo hlavným aktérom, aby sa táto slovenská superskupina po 20. rokoch opäť objavila na nitrianskom koncertnom pódiu. A keď návrat, tak poriadny. Najväčšie pódium, silný zvuk, megasvetelný park a zadnú projekciu privezie 7 kamiónov. V Nitre bude mať slovenská legenda celosvetovú premiéru nového koncertného programu – ANJELSKA DAŇ.
Stane sa tak v sobotu
25.s eptembra 2010 o 20.00 hod. na Amfiteátri v Nitre.
A očakávanie?
Na megakoncerte skupiny ELAN v Nitre sa zabaví 15 tisíc fanúšikov.

Cena vstupenky v predpredaji 15,- EUR



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top