Detail info
Close

ARMIN ONLY - MIRAGE

ARMIN ONLY - MIRAGE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

ENGLISH DESCRIPTION
10. JÚN 2011 sa blíži a s ním 4-násobný najlepší DJ sveta ARMIN van BUUREN, prvý koncert v novej multifunkčnej ARÉNE ONDREJA NEPELU, 7 SVETOZNÁMYCH SPEVÁKOV z albumu Mirage, METROPOLITNÝ ORCHESTER BRATISLAVA, Hip Hop-Metal-Rocková kapela BAGGA BOWNZ, profesionálni zahr. UMELCI pod taktovkou choreografa Kestutusa Baranauskasa a obrovské TECHNICKÉ ZÁZEMIE. Na albume Mirage spolupracovali speváci, ako na cenu GRAMMY nominovaná Nadia Ali, Sophie Ellis Bextor, BT, Christian Burns, Susana, Laura V, Ana Criado a aj Ferry Corsten, Eller van Buuren, Winter Kills, Sophie a Adam Young. Je to svetová show šitá na mieru Bratislave jednou z najlepších produkčných agentúr na svete, ALDA Events.

Ceny a typy vstupeniek:
BALÍČEK DUO: 80 € - v cene 2x vstupenka NORMAL
NORMAL: 42,50 €, na mieste 45 €, v cene: poplatky, hlavný vstup do arény, vstup na plochu a na tribúny vynímajúc VIP sektory a Fan zone.
VIP (All-inclusive): 99 € - v cene: poplatky, všetko ako normal lístok + VIP vstup do arény, oddelené sektory na sedenie so spektakulárnym výhľadom, VIP bar s neobmedzeným konzumným (rozlievané značkové alko/nealko).
VIP PREMIUM: 199 € - v cene: všetko ako VIP lístok + Premium lóža s VIP sedadlami, neobmedzeným cateringom a obsluhou (VIP bufet, značkové alco/nealko, šampanské Mumm) + parkovanie priamo v garáži arény + CD Armin van Buuren.
Vstupenky FAN ZONE a BALÍČEK KVARTETO - VYPREDANÉ

Vstup od 16 rokov.
Konanie akcie je legálne povolené od 21.00 hod. do 6.00 hod. nasledujúceho dňa.
INFORMÁCIE A HOTELOVÉ BALÍČKY NA: www.arminonly.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ARMIN ONLY - MIRAGE
Top