Detail info
Close

LONGITAL (SK) + ZAPASKA (UA)

LONGITAL (SK) + ZAPASKA (UA)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Draky sa vracajú
Longital (SK) + Zapaska (UA), hudobné dvojice na spoločnom turné


2.2. 20:00 LONGITAL (SK) + ZAPASKA (UA)
štvrtok    
                                       
vstupné: predpredaj 6 €
v deň koncertu 8 €

Spojenie hudobných dvojíc prinieslo na jar minulého roka čarovnú šnúru koncertov. Dva dvojhlavé draky Longital a Zapaska preto vyrážajú po slovenských a českých mestách po druhýraz, potvrdzujúc, že dvaja ľudia na pódiu sú plný počet. Bratislavský koncert navyše prinesie prepojenie dvoch hudobných svetov v piesňach, ktoré Longital a Zapaska zahrajú spolu. Zároveň to bude posledný domáci koncert Longitalu pred turné v USA a Kanade.

Longital spája beaty so slákom a gitarou, poctivú pieseň s elektronickou divočinou, sen s prenikavo zachytenou realitou. Muž a žena, v dokonalej harmónii svojich nástrojov zlučujúci zdanlivé protiklady. Shina a Daniel Salontay prekračujú hranice a prinášajú správy zo sveta gitár, mačiek, lietadiel, Mesiaca ubúdajúceho i dorastajúceho. www.longital.com

Zapaska vo svojom svete kombinuje tradičnú ľudovú hudbu s vplyvom blues, hip hopu ale i lo-fi minimalizmu. Yana Shpachynska a Pavlo Nechytaylo prinášajú ukrajinský pohľad na indie pop, vyznačujúci sa tanečnosťou folklóru a krehkosťou poézie zároveň.
http://www.myspace.com/3apaska



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top