Detail info
Close

1. Benefičný ples

1. Benefičný ples

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 18.2.2012 o 19:00 hod.
Miesto konania: Kursalon Trenčianske Teplice

Výťažok z podujatia pre: Bude venovaný Hodine deťom. Cieľom je pomôcť konkrétnym rodinám s deťmi v hmotnej núdzi.

Program sprevádza:
ALENA HERIBANOVÁ
EMÍLIA VÁŠÁRYOVÁ - čestná predsedníčka Hodiny deťom

Program:
Oskar Rózsa Band
Martin Chodúr Band
Fragile
Cimbalová hudba Brindzákovci
TK Dukla Trenčín
DJ Škorvo

Popis podujatia:
Ples sa bude konať v priestoroch Kursalonu v centre parku mesta Trenčianske Teplice počas plesovej sezóny 2012. Radi by sme účastníkom plesu dopriali pocit výnimočnosti byť súčasťou projektu, ktorého úlohou je pomoc druhým. Cieľom charitatívneho plesu je tiež zabezpečit hosťom jedinečný a nezabudnuteľný kultúrny zážitok a príjemne strávený čas v spoločnosti, rovnako ako podpora ekonomického a kultúrneho rastu Trenčianskeho kraja.
Nadácia pre deti Slovenska je jedna z najväcších mimovládnych neziskových organizácií s celoslovenskou pôsobnosťou so zameraním na pomoc deťom a mladým ľuďom, ktorí sa ocitnú v najrôznejších životných situáciách. Nadácia im spolu s partnermi poskytuje pomoc, podporuje ich mnohostranný rozvoj, posilňuje participáciu detí na rozhodovaní a rešpektuje ich ako rovnocenných partnerov. Veľký dôraz kladie aj na podporu preventívnej práce pri predchádzaní problémov a systematické vzdelávanie dospelých, ktorí sa venujú deťom.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture 1. Benefičný ples
Top