Detail info
Close

HC SLOVAN - Tampa Bay Lightning

HC SLOVAN - Tampa Bay Lightning

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Exibičné stretnutie
Miesto: SAMSUNG Arena, Bratislava

Slovenskí hokejoví fanúšikovia sa môžu tešiť na skutočnú lahôdku, 30. septembra sa v bratislavskej Samsung Aréne uskutoční exhibičné stretnutie medzi úradujúcim majstrom HC Slovan Bratislava a víťazom Stanleyho pohára z roku 2004 Tampa Bay Lightning.
Víťaz Stanleyho pohára z roku 2004 do Bratislavy pricestuje v rámci predsezónnej prípravy pred prvými stretnutiami nového ročníka profiligy, ktoré absolvuje v úvode októbra v Prahe proti New York Rangers. V drese Tampy by mal nastúpiť aj slovenský obranca Andrej Meszároš, ktorý do tímu "bleskov" prestúpil z Ottawy. Špeciálnu príchuť bude mať stretnutie pre súčasného kormidelníka "belasých" Zdena Cígera. Ten totiž ešte počas hráčskej kariéry absolvoval v drese floridského tímu 27 duelov a cesty oboch strán sa nerozišli práve najideálnejšie. Pre fanúšikov budú pripravené rôzne suveníry z tohto duelu. Nenechajte si ujsť tento jedinečný zápas, ktorý sa tak skoro na Slovensku nemusí opakovať.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top