Detail info
Close

HC Slovan - New York Rangers

HC Slovan - New York Rangers

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 2.10. 2011 o 17:00h.
Miesto konania/Place of event: SLOVNAFT ARENA, (Zimný Štadión Ondreja Nepelu, Bratislava)
Popis/Description:
National Hockey League, NHL Players´ Association a HC SLOVAN Bratislava môžu s potešením oznámiť, že v nedeľu, 2. októbra 2011 o 17:00h zohrajú v Bratislave vzájomný priateľský zápas kluby New York Rangers a HC SLOVAN Bratislava. Zápas, ktorý je súčasťou štvorzápasovej série exhibičných stretnutí newyorského klubu v Európe pred začiatkom nového ročníka NHL, sa bude hrať v Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, dejisku tohtoročných MS v ľadovom hokeji.

Po troch rokoch zavítajú na bratislavsky ľad, tentoraz však už pod strechu modernizovanej arény, opäť viacerí hviezdni hráči NHL. New York Rangers patrí medzi najstaršie a najtradičnejšie kluby NHL. V tomto roku si pripomína 85. výročie svojho vzniku. V roku 1926 klub založil prezident legendárnej Madison Square Garden George Lewis „Tex“ Rickard. Rangers patria do skupiny klubov NHL, ktorým sa zvykne hovoriť aj „Original Six“, čiže Pôvodná šestka. V súčasnosti pôsobia v Atlantickej divízii Vychodnej konferencie.

Viac informácií!


 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top