ZMENENÉ/CHANGED - The Whitney Houston Hologram Tour! - 21.3.2020 20:00 - aktualizované informácie

27.4.2021 08:43

Predstavenie The Whitney Houston Hologram Tour!, ktoré sa malo konať dňa 21.3.2020 o 20:00 hod. v Incheba - Expo Aréna, hala C, Bratislava, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne, ktorý zverejníme v najbližších dňoch.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu požiadať o vrátenie vstupenky najneskôr do 31.8.2020 ! Od tohto dátumu bude vstupenka automaticky presunutá na rok 2021 bez možnosti refundácie.

Klienti, ktorí si vstupenky kúpili na predajnom mieste, ich musia zaslať poštou najneskôr do termínu uvedeného v tlačovej správe na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. K žiadosti o vrátenie je potrebné zaslať aj emailovú adresu a číslo účtu, kam bude vrátená suma.
Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou najneskôr do termínu uvedeného v tlačovej správe na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do termínu uvedeného v tlačovej správe nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF a číslo účtu, kam bude vrátená suma v prípade, že nebude technicky možné vrátiť financie na kartu, z ktorej bola platba realizovaná. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Aktualizované informácie:
POZOR: Zákonná lehota na vrátenie ceny vstupenky (vstupného) je 13 mesiacov od neuskutočneného podujatia (pričom neuskutočneným podujatím sa myslí aj presunuté podujatie, pre ktoré bola platnosť vstupenky predĺžená, a ktoré sa tiež neuskutočnilo). Vašu požiadavku na vrátenie ceny vstupenky (vstupného) sa budeme však snažiť vybaviť čo najskôr.

Oznam Organizátora:
Vážený klient,
ďakujeme za Váš email. Viacero klientov sa na nás obracia priamo so žiadosťou o oznámenie náhradného termínu koncertu The Whitney Houston Hologram Tour a v niekoľkých prípadoch aj o vrátenie vstupného.

Prípady doteraz neuskutočnených podujatí rieši zákon c. 91/1996 Z.z. v platnom znení. Upriamujeme zároveň pozornosť na Prechodné ustanovenia počas trvania mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu vyhláseného v súvislosti s ochorením COVID-19 (detailne rozpísané na stránke www.citysounds.sk).

Tieto nedávno schválené úpravy čiastočne chránia organizátorov , aby sa nedostali do insolventnosti a boli tak schopní priebežne plniť svoje záväzky.

Radi by sme tiež zdôraznili, že našou primárnou snahou je realizovať tento koncert v náhradnom termíne. Stále intenzívne komunikujeme s londýnskou agentúrou zastrešujúcou svetové turné v snahe stanoviť konkrétny náhradný dátum koncertu. Zatiaľ je termín neoficiálne stanovený na október 2021. Kým však termín nemáme definitívne a oficiálne potvrdený,  chceme Vás poprosiť  o pochopenie a trpezlivosť. O to viac v čase, kedy sa aj bezpečnostné a epidemiologické podmienky v rámci jednotlivých krajín menia zo dňa na deň.

Ak už dnes viete, že Vám termín v októbri 2020 nevyhovuje, napíšte nám, budeme sa snažiť Vám  vyhovieť a vstupné Vám v najbližších týždňoch vrátiť.

Ďakujeme Vám ešte raz za pochopenie situácie, v ktorej sa nikto z nás neocitol zámerne.

Váš tím City Sounds

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.

Top