Detail info
Close

FUNKY PLES XI: Košice – ,,Make It Funk, Don´t Fight´´

FUNKY PLES XI: Košice – ,,Make It Funk, Don´t Fight´´

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

FUNKY PLES XI: Košice – „Make It Funk, Don´t Fight“ 

Dátum: 26.4.2024,  brána sa otvára o 19:30, začiatok 20:00
Miesto: Dom Umenia Košice, Moyzesova 66
Od 18 rokov , ZŤP zľava 10%

Najlepšia a najväčšia košická funky celebration je opäť tu! Podujatie FUNKY PLES má jedenáste pokračovanie a to je dôvod na veľkú oslavu!

Do Košíc z Prahy prichádza česká top funková kapela FUNK CORPORATION, ktorá dorazí v kompletnej koncertnej zostave aj s dychovými nástrojmi a zahrá vám tie najznámejšie funky pecky a pridá niečo aj z vlastnej tvorby. Okrem nich sa predstaví košické tanečno-funkové zoskupenie KissMyEx! feat. Incognito DJ Electrofunk Orchestra, Esh DeeJay a doplní ich plejáda košických DJs – Dj Alecc, Dj Fytto, tanečná skupina Grimmy Dance Show a ďalší.

Na druhom pódiu vás po celú noc budú zabávať DJS v rytme Disco a Oldies. Skvelá zábava bude pokračovať až do skorých ranných hodín, tešiť sa môžete aj na sprievodný program, polnočnú tombolu a to všetko za výdatnej podpory moderátora Riša Herrgotta.
V cene vstupenky na sedenie je aj malé občerstvenie na stoloch. V cene vstupenky  „Top Stôl“ je navyše aj prosecco a ovocie.

Brány do Domu Umenia otvárame o 19:30, začíname už od ôsmej! 

Upozornenie: počet vstupeniek je limitovaný a ich cena sa môže meniť!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FUNKY PLES XI: Košice – ,,Make It Funk, Don´t Fight´´
Top