Detail info
Close

Retro dres HC Slovan Bratislava

Retro dres HC Slovan Bratislava

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dresy nadväzujú na dizajn dresov, v ktorých Slovan hrával v druhej polovici 1970s a prvej polovici 1980s. V podobných dresoch získal klub aj svoj jediný federálny majstrovsky titul v sezóne 1978/79.
Na pamiatku sú v červených pasoch na rukávoch, ako aj pod logom umiestnene letopočty – celkom 9 – v ktorých Slovan získal titul majstra. Ďalšou zvláštnosťou dresov je umiestnenie jedného z klubových sloganov “My sme tu doma” z vnútornej časti goliera. Namiesto oficiálneho loga v podobe orla je na týchto dresoch použité typografické logo “Slovan”, ktoré bolo taktiež používane pred cca 40 rokmi.

Verime, že tieto prvky dodajú tretej sade dresov svoju jedinečnú hodnotu a osobitosť, a získajú si svojich fanúšikov aj vo fanshope.

Materiál: 100% polyester.

Dres je možné objednať aj s vlastným menom alebo prezývkou a číslom (napr. JÁN 50).

Ide o dres vyrobený na zákazku. Toto prevedenie je nutné uhradiť pred zahájením výroby (bankovým prevodom/online platobnou kartou/osobne vo Fanshope HC Slovan Bratislava), pričom doba dodania sa pohybuje okolo 14 dní.

Personalizovaný dres nemožno vrátiť, iba reklamovať z kvalitatívnych dôvodov. Dres je dodávaný v aktuálnej podobe a počas sezóny sa môžu meniť logá sponzorov.

Výroba dresu s vlastným menom a číslom je spoplatnená poplatkom vo výške 5 EUR.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top