Detail info
Close

Klenoty žánrového filmu: OPIČÍ ČLOVEK

Klenoty žánrového filmu: OPIČÍ ČLOVEK

Dátum: 4. mája 2024
Miesto: Kino Lúky, DK Lúky, Bratislava
Adresa: Vigľašská 1, Bratislava 5 - Petržalka

Vstupenky

Sobota
4
Máj 2024
19:00
Klenoty žánrového filmu: OPIČÍ ČLOVEK
Kino Lúky, DK Lúky, Bratislava

Bratislava 5 - Petržalka

Popis podujatia

r. D. Patel, US, 2024, slovenské titulky, MN-18, násilie, diskriminácia, závislosť, 121 min.

Jeden malý uhlík môže spôsobiť požiar, ktorý všetko spáli. Opičí človek je strhujúci akčný triler o chlapcovi, ktorý sa na ceste za pomstou premenil  na muža .
Keď bol Chlapec (Dev Patel) veľmi malý, matka mu rozprávala legendu o bájnom opičom kráľovi Hanumanovi, ktorý pomáhal bezmocným, utláčaným a ukrivdeným. Potom priamo pred jeho očami jeho matku zavraždia tí, ktorí majú moc, a chlapec pochopí, že žiadny Hanuman neexistuje. Možno preto,  už ako dospelý nosí opičiu masku a zúčastňuje sa na nelegálnych zápasoch, kde ho populárnejší zápasníci mlátia do krvi. V najtemnejších uličkách mesta hľadá spôsob, ako sa dostať k "tým hore", k tým, ktorí mu pred rokmi tak osudovo ublížili. Keď ich  konečne nájde, premení sa na hrozivý a desivý nástroj pomsty, ktorý ho má zbaviť všetkých tieňov minulosti. Dokáže to sám? A čo sa s ním stane, keď sa dostane na koniec tejto smrťou lemovanej cesty?



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Na mape

google maps
Top