Detail info
Close

Guitarfest 2007 - permanentka

Guitarfest 2007 - permanentka

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Guitarfest 2007
18. - 19.5.2007 PKO, Bratislava
Začiatok: workshop 19.5. od 11:00 hod. koncerty od 18:00 hod.
Ceny: Permanentka - do 15.4. - 490,- SK, potom 550,- SK. Vstupenka koncert - 300,- SK. Vstupenka workshop+koncert - 400,- SK.

Druhý ročník medzinárodného gitarového festivalu za účasti vynikajúcich umelcov zo Slovenska, Čiech, Poľska, Maďarska a Kanady.
V piatok sa predstaví Fero Griglák so svojou FERMATOU. Kontrovať mu budú Juraj Burian so spoluhráčmi zo štúdií na Berklee college of music a vynikajúci basgitaristi - Pavel Jakub Ryba z Čiech a Poliak Wojtek Pilichowski. Z nádejných talentov sa predstaví Andrej Hruška.
V sobotu budú už od doobedia prebiehať workshopy muzikantov o gitarových a basových technikách, domácom nahrávaní a prezentácie výrobcov hudobných nástrojov.
Večer vystúpi aj gitarový virtuóz Henry Tóth s vlastným programom. Z Čiech to bude gitarista Zdeňek Fišer, z Kanady pricestuje akustický gitarista a pesničkár Dave Goodman. Spestrením sobotného programu bude vystúpenie jedného z najlepších flamenco gitaristov u nás Martina Biesa a skupiny Flamenco Clan. V sobotnom programe sa objaví ešte ACOUSTIC COLOURS, zaujímavé inštrumentálne zoskupenie gitaristu Michala Vavra, basgitaristu Juraja Grigláka a huslistu Stana Palúcha s originálnou živou akustickou hudbou prelínajúcou rôzne žánre. Z mladých talentov sa predstaví publiku Dávid Kollár z Košíc.
Viac informácií na
www.guitarfest.sk

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top