Detail info
Close

Circle to Circle

Circle to Circle

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 22.5. 2009 o 21:00hod
Miesto/Place of performance: DK Dúbravka POZOR ! Zmena miesta konania ! Koncert sa uskutoční vo FRANKIE Clube v Nitre. Komu zmena miesta konania nevyhovuje, môže vstupnky vrátiť na predajnom mieste, kde boli zakúpené. Klienti, ktorí si vstupenku zakúpili prostredníctvom internetu, môžu vstupenku vrátiť LEN na centrále Ticketportal na Radlinského ulici č. 6 v Bratislave alebo poslať žiadosť o vrátenie penazí spolu so vstupenkami poštou na adresu Ticketportal, Radlinského 6, 811 07 Bratislava.
Cena/Price: 13 EUR / 391,64 Sk

+ Manticora 

Legenda power metalu ale aj pomp rocku z USA – SAVATAGE – ukočila pred časom svoju činnosť. Hlasy zúfalých fanúšikov nie sú vyslyšané a Savatage dodnes nevstali z mŕtvych, ale členovia kapely pokračujú vo svojich ďalších projektoch a kapelách. Zak Stevens, posledný spevák tejto floridskej legendy, vydáva so svojou skupinou Circle to Circle nový (štvrtý) album "Delusions Of Grandeur" s vyváženou porciou melodiky, tvrdého power metalu a charakteristického Zakovho vokálu. Ten si zčasti môžete vypočuť aj na koncerte v Bratislave, samozrejme prídu na rad aj spomienkové skladby od Savatage. Veľmi príjemné počúvanie a samozrejme, skvelé inštrumentálne výkony !!!

V predaji aj: SHAMAN, SEPULTURA, CHRIS NORMAN



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Circle to Circle
Top