Detail info
Close

YNÍ VÍKEND FESTIVAL 2012

YNÍ VÍKEND FESTIVAL 2012

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

YNÍ VÍKEND FESTIVAL 2012

Dátum: 22.06.2012 od 16:00 - 24.06.2012
Miesto predstavenia: HORNÁ ULICA, Banská Bystrica

Najväčší slovenský festival mladých kapiel je za dverami a už tradične šiesty krát po sebe ovládne Banskú Bystricu. Dozvedieť sa o hudbe, ktorá sa nehrá v rádiách nie je jednoduché. Preto sme sa to rozhodli zmeniť. Niečo vyše 50 viac či menej alternatívno undergroundových kapiel si zahrá na jednej ulici, kde uvidíte naozaj zvláštny, ale už ako hovorí názov festivalu Yní "Alternative" mix. Od alternatívnej hudby cez pop, francúzske šanzóny, drum and bass, elektroniku, rock, punk, hardcore až po metal. Nikdy predtým ste nevideli skaterov a bikerov a pri nich sa vlniace brušné tanečnice? Tak nech sa páči namierte si to na Hornú ulicu do Banskej Bystrice.

"Ak zháňaš basáka, tu ho nájdeš. Potrebuješ bubeníka? Nájdeš ho tu. Aj fotografa, herca… Tu sa to hemží mladými umelcami. Ak predávaš gitaru, aj kupca tu nájdeš. Je to vynikajúce miesto na sformovanie super priateľstiev a naviazanie užitočných kontaktov medzi kapelami z rôznych koncov Slovenska, ktoré si neskôr pomáhajú s koncertmi, pokiaľ nie je kapela v agentúre." Spájame nespojiteľné a robíme veci YNAK.

HEADLINERI: 
Puding Pani Elvisovej, Billy Barman, Noisecut, Smola a Hrušky, Helenine Oči, Walter Schnitzelsson a mnoho iných

Viac info na:
www.ynivikend.sk

Permanentka platí na celé dva dni a na následnú afterpárty.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture YNÍ VÍKEND FESTIVAL 2012
Top