Detail info
Close

King of Europe Slovakia 2011

King of Europe Slovakia 2011

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 1. - 3. 7. 2011
Miesto konania/Place of event: Areál Mestskej haly, Prešov
Cena/Price: od 7,- eur

1 deň - 7,- eur
3 dni - 13,- eur

VIP 2.7.2011 - 50,- eur
VIP 3.7.2011 - 50,- eur

Popis/Description:

1. až 3. júla 2011 privíta areál Mestskej haly v Prešove už po druhýkrát špičku európskeho driftu a priaznivcov tohto v súčasnosti najpopulárnejšieho motoristického športu. Hlavný organizátor podujatia, produkčná spoločnosť HArt Pro, po bohatej návštevnosti v minulom ročníku (vyšše 11 000 divákov) a nečakanom ohlase pripravila opäť mnoho prekvapení a hlavne kvalitnú dávku adrenalínovej veľkolepej show.

Driftéri z celej Európy merajú každoročne tisíce kilometrov, aby si zmerali sily v súboji o titul King of Europe. Medzi usporiadateľské krajiny KOE už patria Belgicko, Francúzsko, Poľsko, Maďarsko, Česká republika, Fínsko, Švédsko, Srbsko, Rusko, Grécko, Španielsko, Rumunsko a v minulom roku k nim pribudlo aj Slovensko.
52 jazdcov zo 14 krajín Európy príde predviesť svoje umenie a vášeň pre tento extrémny motoristický šport, ktorý prešiel z miesta svojho vzniku v Japonsku úžasnú cestu a dnes dobil prakticky všetky krajiny sveta, ktoré holdujú tradícii vyznávania rýchlosti a vône benzínu.
Bohatý sprievodný program – koncerty hudobných skupín, tanečnice, sexi car wash, spanilá jazda mestom Prešov, stunt show, krásne playmates - to všetko zažijú diváci počas preteku jednej z najprestížnejších drifterských súťažných sérií na svete - KW King of Europe Drift Series.

UPOZORNENIE:

Piatkovým návštevníkom King of Europe Slovakia 2011 s jednodňovou vstupenkou  bude cena za túto vstupenku  odpočítaná od ceny vstupného na PLAYBOY Party 1. 7. 2011 o 21.30 v Mestskej hale, Prešov.


Aktuálne informácie/News: www.koe.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top