Davis Cup Slovensko - Rakúsko, 4.-6.4.2014

Davis Cup Slovensko - Rakúsko, 4.-6.4.2014, AEGON aréna, Bratislava

Všeobecné podmienky predaja vstupeniek na podujatia Davis Cupu a Fed Cupu, definované Medzinárodnou tenisovou federáciou (ITF).

Držiteľ vstupenky pri jej zakúpení a vstupe na podujatie súhlasí so všeobecnými podmienkami
vydanými STZ Marketing, s.r.o. ako organizátorom podujatia:  Davis Cup SVK-AUT.

1) 
Vstupenka je cenina a potvrdenie o jej kúpe, je neprevoditeľná a nemôže byť znova predaná.  Organizátor si vyhradzuje právo zrušiť právo vstupu uvedené na vstupenke, s uvedením alebo aj bez uvedenia dôvodu a vrátiť majiteľovi vstupenky cenu uvedenú na vstupenke. Po opustení miesta konania podujatia je vstupenka neplatná.

2) 
Majiteľ vstupenky znáša všetky náhodné riziká a nebezpečenstvá spojené so vstupom na podujatie, a to pred, počas trvania a po skončení podujatia.

3) 
Vstupenka je konečný doklad, bez možnosti vrátenia alebo výmeny. Majiteľ vstupenky je zodpovedný za jej stratu, znehodnotenie alebo krádež.

4) 
Vstupenky nesmú byť použité na reklamné, propagačné alebo iné obchodné účely, vrátane súťaží a stávkovania.

5) 
Majiteľ vstupenky súhlasí s prehliadkou a vyhľadaním alebo zabavením zakázaných predmetov, ktorými sú najmä: fľaše, plechovky, alkoholické nápoje, vlajky a zástavy, kamery/zariadenia umožňujúce video záznam vo vysielacej kvalite, fotoobjektívy s ohniskovou vzdialenosťou viac ako 300mm, dáždniky, pyrotechnika, dymovnice a zbrane. Osobám pod vplyvom alkoholu nebude umožnený vstup na podujatie.

6) 
Majiteľ vstupenky nie je oprávnený mať na podujatí  žiadny politický, propagačný alebo reklamný materiál alebo označenie, ktoré môžu vidieť iní diváci zúčastňujúci sa podujatia.

7) 
Majiteľ vstupenky nie je na podujatí oprávnený rozširovať tlač alebo iný materiál alebo predávať a distribuovať tovar.

8) 
Majiteľ vstupenky svojim vstupom na podujatie súhlasí, že môže byť fotografovaný, filmovaný a nahrávaný na podujatí alebo v jeho blízkosti. Majiteľ vstupenky dáva neodvolateľný súhlas  organizátorovi, jeho zástupcom, partnerom a médiám použiť podľa vlastného uváženia akýkoľvek film, fotografiu alebo nahrávku (vrátane jeho hlasu, fotografie a výzoru) za akýmkoľvek účelom, vrátane vysielania a komerčného použitia bez ďalšej kompenzácie alebo upozornenia.

9) 
Dátum a čas podujatia sa môže bez upozornenia zmeniť. V prípade zrušenia podujatia nemá majiteľ vstupenky okrem ceny vstupenky nárok na refundáciu žiadnych iných výdavkov alebo  nákladov.

10) 
V prípade akéhokoľvek sporu  týkajúceho sa vstupeniek alebo vstupu na podujatie, majiteľ vstupenky súhlasí s vyriešením takéhoto sporu v zmysle platného právneho poriadku Slovenskej republiky.

11) 
Žiadny majiteľ vstupenky alebo divák nie je oprávnený počas trvania zápasov zbierať, šíriť, prenášať, publikovať alebo uvoľniť z podujatia žiadne skóre alebo zápasové štatistiky (od začiatku každého zápasu až po jeho skončenie) na akékoľvek obchodné účely alebo za účelom stávkovania.

12) 
Ďalšie práva a povinnosti  majiteľa vstupeniek nad rámec vyššie uvedených, sú uvedené  vo Všeobecných obchodných podmienkach  spoločnosti Ticketportal SK, s.r.o.  na
www.ticketportal.sk

Vstupenky na Davis Cup Slovensko - Rakúsko 04.04.2014

Vstupenky na Davis Cup Slovensko - Rakúsko 05.04.2014

Vstupenky na Davis Cup Slovensko - Rakúsko 06.04.2014

Top