SLOBODNÁ EURÓPA VYRÁŽA NA TURNÉ S NÁZVOM „ŠTVORKA“!

Čas začiatku: 20.00 hod.
Miesto konania/Place of event/Vstupenky/Tickets:
03.10.2014 - Nové Mesto nad Váhom, Klub za rampami
04.10.2014 - Žilina, Rock"n"Rolla
10.10.2014 - Hnúšťa, Mestská športová hala
11.10.2014 - Poprad, Rock fabric
17.10.2014 - Nitra, Nová Pekáreň
18.10.2014 - Liptovský Mikuláš, Reduta
24.10.2014 - Partizánske, Dom kultúry
31.10.2014 - Bratislava, Majestic Music Club

Skupina Walter Schnitzelsson bude predkapelou, ktorú si vybrala samotná skupina Slobodná Európa.
 
Legendárna skupina Slobodná Európa vyráža na slovenské turné.  Predstaví na ňom totiž svoj najnovší počin – album s názvom „Štvorka“.
Dlhých jedenásť rokov museli čakať fanúšikovia bratislavskej skupiny na jej novú tvorbu. Všetko sa však zmenilo v  apríli tohto roka, kedy skupina uviedla na svetlo sveta svoj dlhoočakávaný album „Štvorka“. Nový album bol fanúškmi prijatý s nadšením a preto koncertná odozva nenechala na seba dlho čakať. Prípravy nového programu sú už v plnom prúde.

„Slobodka“ v zostave so spevákom Whiskym, Jeho Skromnosť Svetozár Korbeľ, Branko "Temo" Černák, Martin "Žumo" Zimanyi a Ďuro Černý , navštívia v priebehu októbra osem slovenských miest. Už tretieho októbra sa kolotoč koncertov rozbehne v Novom meste nad Váhom v klube Za Rampami a zakončí v domácom prostredí MMC klubu v Bratislave počas posledného dňa mesiaca. Okrem piesní z najnovšieho albumu na ňom zaznejú aj hity ako „Podvod“, „Unavený a zničený“, „Relatívny pokoj“, či piesne z ešte čerstvého albumu.
Ako je spokojná kapela so svojím „dieťaťom“ a čo chystá na turné nám čo-to povedal aj „Whisky“: „ Z albumu sa veľmi tešíme, po dlhých rokoch sme sa vďaka nemu stretli s chalanmi v skúšobni.“ povedal so smiechom. „ Album má medzi ľuďmi výborný ohlas a verím, že si skladby prídu vypočuť aj na turné, kde odohráme okrem noviniek aj staré skladby, ktoré sme ešte nikdy alebo dokonca dávno nehrali. Od zajtra ideme do skúšobne nacvičiť nový program a aj s kapelou všetkých pozývam, aby sa s nami prišli zabaviť“.

Top