Finski fenomenálni NIGHTWISH navštívia Banskú Bystricu. Hosťami sa stali SABATON ! Exkluzívny megakoncert !!!

Finski fenomenálni NIGHTWISH navštívia Banskú Bystricu. Hosťami sa stali SABATON ! Exkluzívny megakoncert !!!

Ako bolo ohlásené ! 1000 lístkov alebo mimoriadne zaujímavý špeciálny hosť koncertu. Po splnení obidvoch podmienok oznamujeme fanúšikom, že v Banskej Bystrici si budú môcť pozrieť neuveriteľnú kombináciu dvoch aktuálne asi najväčších heavymetalových fenoménov posledných rokov : NIGHTWISH a SABATON !!! Zatiaľ dvoch.

Zaujímavosťou je že skupiny práve teraz absolvujú americké turné ale v tejto kombinácii ich budete mať možnosť vidieť v Európe len a len na Slovensku a to v Banskej Bystrici !
Oproti pôvodnej cene je k Sabatonu na mesiac marec vstupenka zvýšená len o 4,- €urá !!! Sabaton končí triumfálne EU turné k novému albumu HEROES a priamo po ňom sa vydávajú na festivalové leto 2015 – mimoriadne koncertne husto obsadené. Od začiatku turné sa vlastne ešte nezastavili.
Nightwish naopak v EU odštartujú nový album festivalmi a turné je zatiaľ v nedohľadne.
 
Nedeľa 14.6. v Banskej Bystrici však nebude festivalová a kapely odohrajú 2 plnohodnotné koncertné sety na počesť svojich najlepších fanúšikov (nielen v Európe!). To znamená že megapódium pre Nightwish bude v celej svojej veľkosti poskytnuté aj pre Sabaton a ich show, ktorí na tomto veľmi nástojili. MEGAKONCERT bude mať parametre väčšie ako ktorýkoľvek stredný alebo aj veľký festival nielen na Slovensku.

Skupinu Sabaton vďaka raketovo rastúcej popularite netreba mladým fanúšikom predstavovať nijak zvlášť. Kto navštívil v roku 2009 koncerty Hammerfall v Bratislave, Žiari alebo Košiciach, túto kapelu spoznal ako hosťa HF a podľa popularity kapely ho už vtedy musela chytiť za srdce. Pre starších fanúšikov ide o melodický heavy metal, ktorí teraz opäť objavujú vo veľkom mladí fans. Takže kruh sa uzatvára a dokazuje sa len jedno : heavy metal nikdy neumrie. A je jedno, kto do jeho žíl vleje novú krv, deje sa to stále, pretože je jednoducho NAJ. Ale aby bolo jasné že nejde o žiadnu druhú ligu : tejto kapele sú pre najväčšie akcie ponúkané až stotisícové honoráre !!!

NIGHTWISH a SABATON + prekvapenie : 14.6.2015 na amfiteátri v Banskej Bystrici, strede slovenského hudobného sveta pre rok 2015 !!!

SABATON :
To hell and Back
Primo Victoria
Back In Control
Masters of the World
DVD Swedish Empire live

Vstupenky na NIGHTWISH a SABATON v predaji!

Top