Legendárna skupina The Beach Boys vystúpi v Bratislave.

Bratislavská Incheba Expo privíta 13. júna 2017 jednu z najvýraznejších hudobných skupín svetovej populárnej hudby. Skupina The Beach Boys zahrá v Bratislave svoje najväčšie hity, ktoré preveril čas a sú považované za základný kameň pop rockovej hudby. The Beach Boys, ktorí patria do Rokenrolovej siene slávy, sa do Bratislavy vracajú po päťdesiatich rokoch. Fanúšikovia sa môžu tešiť na hity ako Fun Fun Fun, Surfin' USA, Full House, Good Vibration a ďalšie.

Hudobná skupina The Beach Boys vznikla v americkej Kalifornii pred päťdesiatimi rokmi. Počas svojho pôsobenia vydali okolo tridsať štúdiových albumov, ktoré obsahovali výrazné skladby, ktoré sa hneď po vydaní stali veľkými hitmi. Počas svojej kariéry skupina The Beach Boys predala desiatky miliónov svojich albumov a stala sa symbolom šesťdesiatych rokov v Spojených štátoch amerických.  

Budúci rok skupina vystupuje v pozmenenej zostave. Do Bratislavy pricestujú zakladajúci člen Mike Love (spev, saxofón), držiteľ ceny Grammy a bývalý spolupracovník Pink Floyd Bruce Johnston (spev, klávesy), Jeffrey Foskett (gitara, spev) spevák a skladateľ, ktorý v minulosti spolupracoval s The Police alebo s The Mentors, Brian Eichenburger (basová gitara, spev), Tim Bonhomme (klávesy, spev), John Cowsill (bicie, spev) a Scott Totten (gitara, spev).

Koncertná sála bude otvorená od 17:45 a skupina The Beach Boys začne hrať od 19. hodiny. Doporučujeme fanúšikom, aby sa dostavili na koncert s dostatočným časovým predstihom.

Vstupenky na The Beach Boys

Top