Piotr RUBIK - Septembrový Žaltár

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
13.01.2018 o 19:00 hod., Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava 

Cena/Price: od 19 €

Popis/Description: 

Po mimoriadne úspešnom koncerte „Tu es Petrus“ prichádza Piotr Rubik do Bratislavy predstaviť ďaľšie svoje dielo „Septembrový žaltár“, v ktorom odznejú jeho najznámejšie a najkrajšie skladby: "Psalm Kochania”, “Psalm dla Ciebie“, "Niech Mowia, ze to nie jest milosc” a iné.

Skladateľ Piotr Rubik a autor Zbigniew Książek v piesňach, ktoré nazvali žalmami, sa pýtali v mene svojom i nás všetkých ľudí dvadsiateho prvého storočia na zmysel viery, ktorá môže viesť k teroristickým útokom (11. september 2001, útok na WTC v New Yorku ) na ľudské pokolenie, ktoré počínajúc prvotným hriechom porušuje zákon Boží i ľudský, na nádej na život po živote, ktorá je najväčším dobrom a zároveň jedinou záchranou pre pomätený svet.

Piotr Rubik je poľský skladateľ symfonickej populárnej hudby pre orchester, film a divadlo. Vyštudoval konzervatórium a neskôr hudobnú akadémiu Fryderyka Chopina vo Varšave. Stal sa členom svetoznámeho orchestra Jeunesses Musicales International. Študoval kompozíciu filmovej hudby v Siene pod vedením slávneho skladateľa Ennia Morriconeho.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Imobilní + doprovod 25€ (limitovaný počet 10 miest).

Vstupenky na Piotr RUBIK - Septembrový Žaltár v Predaji TU!

Top