Rock pod kameňom /Snina Open Air Festival/

Dátum/Date: 10. a 11. august 2012
Miesto konania/Place of event: RO Sninské Rybníky
Čas/Time: od 14:00 hod.

Cena/Price:        20 Eur - cena sa bude zvyšovať

Popis/Description:
Dáni, Česi, Fíni, Švédi, Slováci, Švajčiari. To je už na prvé počutie poriadna zmes kultúr, ktoré budeme môcť tento rok na Sninských rybníkoch vidieť a zažiť už po desiatykrát.
K špičke môžeme priradiť dánsku heavy metalovú kapelu Pretty Maids s ich hitmi ako Little Drops of Heaven alebo Please don´t leave me. Power metal zo Švédska, lyrické motívy, historické vojny charakterizujú Sabaton.  Keltský folk, gajdy, husle, flauty, ženský vokál a to všetko spolu s melodickým death metalom to je Eluveitie.
Piatkový program bude patriť Korpiklaanom, Kabátu a tequile. Českých kapiel si užijeme viacero. S Wanastowi vjeci a ich albumami Tak mi to teda Nandej až po Letíme na Wenuši, sa spája množstvo hitov ako Bedna od whisky, Sbírka zvadlejch ruží.... Hardcore-ovej kapele DOGA fanúšikovia veria čo a o čom im kapela spieva. Štvorica Skwor hrajúca trash-metal a punk má momentálne najnovší album Drsnej kraj. Na východe sa objaví aj Traktor, ktorý v piesňach ponúka humor poprepletávaný so životnými skúsenosťami.
Z domácich kapiel momentálene ponúkame tri. Energická rockovo-metalová kapela Metropolis, o niečo staršia, legendárnejšia skupina, pre ktorú v ich začiatkoch boli charakteristické slovenské kroje, prežívajúca druhé vrcholné obdobie. Reč je o Tublatanke. Do Sniny nie možno, ale určite zavíta aj punk štýlu 77 - Zóna A.
Druhý augustový víkend je teda jasný.

Vstupenky na Rock pod kameňom /Snina Open Air Festival/ v predaji

Top