King of Europe Slovakia 2012

King of Europe Slovakia 2012

Dátum: 29.06. - 01.07.2012
Miesto konania: Letisko Piešťany
Čas: od 12:00 hod


Cena:
Voľné státie 1 deň: 9,-€
Voľné státie 3 dni: 16,-€
VIP 30.06.2012: 70,-€
VIP 01.07.2012: 70,-€
(V cene VIP vstupenky: Vstup do VIP zóny, Drift taxi, celodenný catering)

Popis:
Priaznivci DRIFTU a DRAGSTEROV! 29.júna až 1. júla 2012 privíta areál letiska v Piešťanoch po prvýkrát špičku európskeho driftu a jazdcov dragsterov - v súčasnosti najpopulárnejších motoristických športov. Hlavný organizátor podujatia, produkčná spoločnosť HArt Pro, po dvoch ročníkoch konania King of Europe v Prešove  a nečakanom diváckom ohlase pripravila opäť prekvapenie - poprvýkrát na Slovensku aj šampionát DRAGSTEROV a hlavne - kvalitnú dávku adrenalínovej veľkolepej show.

Driftéri a jazdci dragsterov z celej Európy merajú každoročne tisíce kilometrov, aby si zmerali sily v súboji o titul King of Europe. Medzi usporiadateľské krajiny KOE už patria Belgicko, Bulharsko, Česká republika, Fínsko, Francúzsko, Poľsko, Maďarsko, Švédsko, Srbsko, Rusko, Grécko, Španielsko, Rumunsko a aj Slovensko.
Viac ako 80 jazdcov zo 14 krajín Európy príde predviesť svoje umenie a vášeň pre tieto extrémne motoristické športy, ktoré dnes dobyli prakticky všetky krajiny sveta holdujúce tradícii vyznávania rýchlosti a vône benzínu.

Navyše - v rovnakom čese bude v areáli letiska, iba niekoľko metrov od pretekárskych dráh prebiehať jeden z najväčších hudobných festivalov! Bohatý program – koncerty hudobných skupín, tanečnice, sexi car wash, spanilá jazda mestom Piešťany, stunt show, to všetko zažijú diváci počas preteku jednej z najprestížnejších drifterských súťažných sérií na svete - HELL King of Europe Drift & Drag Series.

Vstupenky na King of Europe Slovakia 2012

Top