KABÁT v roku 2014 iba na dvoch pódiách! Druhé najväčšie postavia na Topfeste!

Dátum/Date: 27. - 28.06.2014
Miesto konania/Place of event: Letisko Piešťany

Cena/Price:
Permanentka 27.-28.06.2014 - 38,-€
Limitovaný počet 100ks V.I.P. Permanentka 27.-28.06.2014 - 100,-€ /cena sa bude navyšovať

Najpopulárnejšia česká skupina Kabát chystá v roku 2014 iba dva koncerty a tak si ich plánujú poriadne užiť! Dokonca na Topfeste bude mať ich špeciálna scéna a nový program svoju  premiéru, keďže ich domáci koncert na Výpichu je naplánovaný až na september!

Rockeri z českého Kabátu sa aktuálne plne sústreďujú na prípravu nového albumu, a tak si na rok 2014 naplánovali iba dve vystúpenia. Skvelou správou pre slovenských fanúšikov však je, že to prvé absolvujú u nás – v Piešťanoch, v rámci 11. ročníka festivalu Topfest!

„Kabáti“ sú už pravidelnými hosťami najväčšieho rockového festivalu na Slovensku, tentoraz tunajších priaznivcov potešia už v úvodný deň, teda vo štvrtok 26. júna. Program Topfestu bude totiž rovnako ako v prípade jubilejného 10. ročníka trvať až tri dni!

Kým v minulosti bol Kabát často pomyselnou čerešničkou na záver a vystupoval v sobotu v noci, teraz sa karta obráti. Pepa Vojtek a spol. rozpália publikum svojimi skladbami hneď na úvod festivalu. Topfest pritom otvoria vskutku vo veľkom štýle.

„Tešíme, že Kabát opäť nebude u nás chýbať. Skupina patrí zakaždým u ľudí k najžiadanejším, a tak veríme, že ich znova potešíme. Chlapci chystajú jednoznačne najväčšiu šou, akú kedy na Topfeste predviedli. Všetko sa to odohrá na špeciálnom, obrovskom pódiu s prepracovanou scénou, ktorej stavba vyžaduje dlhšiu prípravu. Preto budú na tomto stagei hrať vo štvrtok len oni. Už teraz sa na to tešíme, fanúšikov čaká veľké prekvapenie. Sám som zvedavý čo pripravia, ale už teraz viem, že kvôli ich koncertu objednávame pódium z Poľska, pretože to, na ktorom koncertovali minulý rok Iron Maiden im je na túto show vraj primalé...“ načrtol Dušan Drobný z organizačného tímu Topfestu.

Okrem osvedčených hitov ponúknu obľúbení rockeri určite aj ochutnávku piesní z chystaného albumu. Ten chce skupina vydať na budúci rok, keď oslávi 25 rokov na hudobnej scéne. Štúdiovku už priaznivci netrpezlivo očakávajú, pôjde o v poradí 13. album Kabátu, ktorý je stále na vrchole popularity – anketu Český Slávik v kategórii „skupina“ vyhral v posledných šiestich ročníkoch.

Kabát dopĺňa doterajší menoslov zverejnených interpretov Topfestu 2014 – zahŕňa skupiny Horkýže Slíže, Zóna A, Heľenine Oči aj speváčku Zuzanu Smatanovú. Organizátori plánujú prvé veľké zahraničné meno zverejniť v novom roku.

Vstupenky na 11. ročník festivalu sú už dostupné v sieti Ticketportal, kde sa aktuálne predávajú za zvýhodnenú cenu 38 eur. K dispozícii je aj limitovaný počet 100 VIP vstupeniek, ktoré držiteľom zabezpečia zvýšený komfort vrátane bohatého občerstvenia a tribún na sedenie.

Permanentka 27.-28.6.2014 TOPFES 2014

VIP Permanentka 27.-28.6.2014 TOPFES 2014

Top