Detail info
Close

KRYŠTOF & DESmod

KRYŠTOF & DESmod

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 25.7.2013 od 19:00hod. - ZMENA: 11.09.2013 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: AEGON Aréna NTC, Bratislava - ZMENA: Incheba, Bratislava
Cena/Price: od 15,- Eur

SKVELÉ HUDOBNÉ SPOJENIE – KRYŠTOF A DESMOD NA JEDNOM KONCERTNOM PÓDIU!!!
Toto si rozhodne nesmiete nechať ujsť!
Skvelá hudobná akcia v polovici prázdnin priamo v Bratislave! Na jednom koncertnom pódiu počas jedného letného večera vystúpia na spoločnom dvojkoncerte dve výborné kapely – KRYŠTOF a DESMOD. Každá z nich patrí medzi to najpopulárnejšie na území svojej rodnej krajiny. Teraz sa rozhodli spojiť, aby zahrali koncert, ktorý bude veľkým zážitkom pre fanúšikov obidvoch skupín.

DESMOD aj KRYŠTOF získali na svojich domácich hudobných teritóriach takmer všetky ocenenia, ktoré im mohli ich fanúšikovia, alebo odborná verejnosť udeliť. Počas festivalmi nabitého letného program si obidve skupiny našli čas, aby sa predstavili na tomto výnimočnom hudobnom podujatí. Koncert sa uskutoční 25.07.2013 v bratislavskej Aegon Arene NTC a ďalšou zaujímavosťou bude, že NTC ponúkne návštevníkom koncertu opäť po dlhom čase jedinečnú možnosť zažiť koncert s komfortom zázemia haly, ale s pocitom open air koncertu pod otvorenou strechou Národného tenisového centra.

Zlava pre študentov 50% na Voľné Státie ! ! !



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top