Detail info
Close

Mág a Čarodejnica

Mág a Čarodejnica

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 1.3.2014 o 19:00 hod., Športová hala Cassosport Košice 

Cena/Price: 
19,- Eur - vsetky vstupenky su zlosovateľné, výherca získa pobyt na 4 noci pre dve osoby s polpenziou a vstupom do  welness v TATRAGOLF RESORT**** vo Vysokých Tatrách

Popis/Description: Projekt Mág a Čarodejnica spojil najväčšie hviezdy brušných tancov v Európe do príbehu plného fantázie, lásky a zrady. Príbeh mocného vladára mágov - Datrina a vladárky čarodejníc Lanae je podfarbený využitím modernej javiskovej techniky, ktorá prinesie príbehu kúzla priamo do deja s využitím animácií.

V projekte spolupracujú najväčšie tanečné hviezdy - Jamilah (PL, členka Beelydance evolution), Katka Krejčová (CZ, tanečnica s titulom Bellydancer of the World), Mahasti (HU, zakladateľka Hungarian Bellydance Institute). Tanečnice spolupracujú s profesionálnymi divadelníkmi zo Spišskej Novej Vsi, ktorí dotvorili celý projekt do uceleného príbehu. V projekte sa zároveň predstavia tanečné skupiny Šeherezáda, Afra, Fatima a Alimah.

Viac info o predstavení TU



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top