Detail info
Close

Veľký koncert Celeste Buckingham & Martin Harich

Veľký koncert Celeste Buckingham & Martin Harich

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 28.3.2014 o 19:00 hod., Diamond Peole Club, Štúrová 44, Košice

Cena/Price: 8,- Eur státie v predpredaji, 80,- Eur VIP

VIP vstupenka zahŕňa: Backstage so Celeste & Martinom, miesto na sedenie vo VIP room počas koncertu a after party, VIP bar - výber z alko /nealko nápojov, catering, VIP vstup do clubu, parkovanie zdarma - strážené parkovisko za Diamond clubom, barman show a krásne hostesky

Popis/Description:

CELESTE BUCKINGHAM A MARTIN HARICH ZASPIEVAJÚ V KOŠICIACH!

Koncom marca predstaví svoju novú hudobnú šou v Košiciach najžiadanejšia slovenská speváčka Celeste Buckingham! Porotkyňa X Factoru, aktuálna držiteľka prestížneho ocenenia MTV EMA Best Czech/Slovak Act, víťazka cien TV Očko a OTO v kategórii speváčka roka a najnovšie i laureátka americkej ceny Radio Disney Music Award 2014 v kategórii The Freshest – Best New Artist vystúpi na spoločnom koncerte so spevákom Martinom Harichom. Ten najnovšie žiari v muzikáli Matúš Čák Trenčiansky na doskách košického Divadla Cassia. Dvojica sa predstaví 28. marca o 19:00 v priestoroch Diamond People Clubu na Štúrovej ulici. Line-up večera doplní Karolína Majerníková alias Lina Mayer, speváčka, ktorá má taktiež na konte účinkovanie v súťaži SuperStar, ale aj v muzikáloch na Novej scéne, spievanie s big bandom počas šou Let´s Dance i účasť v českej verzii tanečnej súťaže. V roku 2012 upútala pozornosť debutovým singlom Dream. Po skončení koncertu sa návštevníci zabavia na následnej afterparty.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: bez zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Veľký koncert Celeste Buckingham & Martin Harich
Top