Detail info
Close

WAKELAKE - ROGER SANCHEZ

WAKELAKE - ROGER SANCHEZ

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 19.07.2014 o 22.00 h.
Miesto konania/Place of event: Wakelake, Zlaté Piesky, BRATISLAVA


Legendárny DJ ocenený cenou Grammy, producent a remixér DJ Roger Sanchez zavíta prvý krát na Slovensko a to do areálu Wakelake na Zlatých Pieskoch v Bratislave. Roger je ikona housovej hudby na svete, ktorá má celosvetový status majstra vo svojom žánri. Je známy tým, že je DJ v tom pravom slova zmysle a je vzorom tých najväčších DJ hviezd. Aj preto je nazývaný ako DJ DJov a Producent Producentov.

Tento DJ, pôvodom z New Yorku skóroval s niekoľkými hitmi v svetových rebríčkoch a robil hity pre hviezdy ako Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt a Maroon5.

Roger Sanchez vystupuje na tých najznámejších festivaloch a párty miestach a aj k nám zavíta priamo z festivalu Tommorowland.

Lineup:
- DJ EKG
- DJ TAGER
- Roger Sanchez

Kapacita areálu je obmedzená a preto si nenechajte si újsť túto skvelú akciu zakúpením lístku už teraz!

Wakelake sa vyprofiloval ako lifestyle-ový športový areál cez deň a exkluzívne open air párty miesto večer s výnimočnými menami ako sú Hed Kandi, Roger Sanchez (19.7.), DJ Fresh (2.8.) a Mark Knight (23.8.), ktoré vystúpia už túto sezónu na jedinej pravej pláži v Bratislave.

Viac info/News: FB Wakelake 

Vstupné/Entry:
15,00 EUR
Permanentka 35,00 EUR > na akcie Roger Sanchez, DJ Fresh (2.8.), Mark Knight (23.8.)

Permanentku si zakúpite TU



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture WAKELAKE - ROGER SANCHEZ
Top