Detail info
Close

THE TENORS

THE TENORS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 13.12.2013 o 21:00 hod., Steel Aréna - Košice
Cena/Price: od 15 Eur

Vianočný koncert pri príležitosti záverečného ceremoniálu Európskeho hlavného mesta kultúry Košice 2013.
Pre metropolu východného Slovenska znamenal rok 2013 výrazný kultúrny posun. V rámci projektu EHMK sa Košice stali príťažlivejším mestom, mestom, kde to ozaj žije. Otvárací ceremoniál, v januári s takmer dvoma stovkami podujatí s jedinečným koncertom britskej funkjazzovej skupiny Jamiroquai prilákal 40 tisíc ľudí. Počas roka dávali mestu kultúrnu prestíž podujatia organizované v Kasárňach - Kulturparku, v Amfíku, v múzeách či v Mestskom parku.
Koniec dobrý - všetko dobré
Patronát nad vianočným slávnostným ceremoniálom bude patriť svetovo uznávanej štvorici mladých tenorov z Kanady. Na Slovensku budú spievať po prvýkrát.
Zmes klasiky a súčasného popu v terajšej zostave s Victorom Micallefom, Cliftonom Murrayom, Remigiom Pereirom a Fraserom Waltersom. Charismatický speváci majú za sebou aj sólové kariéry ovládajú rôzne hudobné štýly. Spievajú nielen v angličtine, ale aj vo francúžštine, taliančine a španielčine. Spolupracovali s mnohými speváckými legendami ako napríklad Paul McCarney, Celine Dion, Andrea Bocelli, David Foster, Sheryl Crow i s teenegerskou hviezdou Justinom Bieberom.
The Tenors boli hosťami v show Oprah Winfreyovej, otvárali olympiádu vo Vancouri 2010, spievali politickým špičkám Obamovi, Clintonovi či Blairovi.
Okrem toho, že majú za sebou vyše 650 koncertov, vydali aj tri úspešné albumy: The Perfect Gift, The Canadian Tenors a najnovší album Lead with your Heart.
Len nedávno ich spevácke umenie ocenila kráľovná Alžbeta. Veríme, že 13. decembra čaká aj nás nezabudnuteľná premiéra. Na jedinečnom vianočnom koncerte sa na pódiu v Steel Aréne s majstrami THE TENORS stretne veľký Orchester, Zbor a Detský Zbor.

Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture THE TENORS
Top