Detail info
Close

Profiliga Muay Thai 13

Profiliga Muay Thai 13

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 01.06.2013
Miesto konania/Place of event: Zimný štadión Banská Bystrica
Čas/Time: 18:00 hod.

Popis/Description:
PROFILIGA MUAY THAI je Top galavečer v Muay Thai, K-1 a MMA, Galavečer Profiliga Muay Thai, ktotý sa každoročne koná v Banskej Bystrici, je vyvrcholením celej sezóny a patrí medzi najprestížnejšie podujatia v Európe. Doposiaľ sme zorganizovali 12 galavečerov Profiligy Muay Thai a na Slovensko sme priniesli nielen kvalitné zápasy a svetoznáme mená, aké videlo publikum v Strednej a
Východnej Európe po prvý krát, ale Profiliga vyniká aj skvelou show a diváckou atraktívnosťou. Trinásty galavečer Profiligy Muay Thai sa bude konať 1.júna 2013 na Banskobystrickom Zimnom Štadióne. Po poslednom ročníku, ktorý do vypredanej haly priniesol viac než 3500 divákov, sme sa tento rok rozhodli nastaviť atraktivitu podujatia zase o úroveň vyššie a nielen priniesť pre domácich bojovníkov kvalitných súperov zvučných mien. Súčasťou galavečera bude aj turnaj 8 bojovníkov vo váhe do 71kg, ktorí sa pobijú o opasok Medzinárodného Šampióna Youngblood-WMC.

Hoci sa na konečnej podobe štartovnej listiny Profiligy Muay Thai XIII stále intenzívne pracuje, už teraz máme dohodnutý jeden z hlavných zápasov večera, medzi Vladom Moravčíkom a Holandskou superstar Marcom Piqué.Bojovať sa bude o titul Európskeho Šampióna najprestížnejšej federácie WMC. Z domácich borcov sa ďalej predstavia Vladimir Konský, ktorý v spomínanej pyramíde zabojuje o opasok, Ján Mazúr, ktorého čaká náročný duel s Thajským top bojovníkom Nonsaiom,  či mladé talenty ťažkej váhy Ivan Bartek a Martin Pacas. Duel v MMA sľubuje veľkú akciu, proti Levočskému fighterovi Dávidovi Kedžcuchovi sa postaví tvdrý zápasník zo Srbska Nikola Lazič. Hosť večera MAJK SPIRIT.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy !!!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top