Detail info
Close

69 vecí lepších než sex

69 vecí lepších než sex

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Chceli by ste vedieť, čo je lepšie než sex? A chceli by ste poznať aj tajomstvo ako mať šťastné manželstvo? Ako prežiť výchovu dieťaťa v puberte? Ako si udržať mladosť a krásu? A ako sa zabaviť, keď vám nič nevychádza?

Odpovede na tieto otázky hľadá aj hlavná hrdinka trpkej komédie 69 vecí lepších než sex a keď ich nenachádza, musí ich sama napísať. Je za to totiž platená a obdivovaná inými ženami, ktoré sa podľa jej článkov v časopise a návodov na použitie snažia žiť a nezblázniť sa. Ona sama však bojuje s tými istými problémami, ako jej čitateľky: manželským stereotypom, neverou, príťažlivosťou iných mužov, krízami rodičovstva, identity, lákadlami v podobe výpredajov, sezónnych depresií, úzkostných spomienok a dobre vychladeného bieleho v chladničke. Život sa však nespráva ako instantná polievka a preto je nakoniec všetko inak, než sme predpokladali, niekedy dokonca aj lepšie.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top