Detail info
Close

HANA ZAGOROVÁ Galakoncert

HANA ZAGOROVÁ Galakoncert

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Hana Zagorová
GALAKONCERT
hosť: Petr Rezek
BOOM!BAND Jiřího Dvořáka

Jedna z najväčších hviezd česko-slovenskej hudobnej scény, navštívi Slovensko a poteší svojich priaznivcov galakoncertom, v ktorom odznejú jej najväčšie hity !!!

Narodila sa v Petřkoviciach pri Ostrave. V roku 1963 sa, na podnet svojho otca, zúčastnila speváckej súťaže Hľadáme nové talenty, kde získala prvé miesto. Zaujala natoľko, že s ňou okamžite nadviazal pravidelnú spoluprácu Ostravský rozhlasový orchester i vtedy populárna skupina Flamingo. V rokoch 1964 - 1968 študovala herectvo na JAMU v Brne. Po absolventskom predstavení Vančurovej tragikomédie Jozefína, kde hrala hlavnú úlohu, a ktoré vysielala i televízia, dostala ponuky hneď zviacerých pražských divadiel. Rastúce spevácke úspechy (5. miesto vZlatom sláviku vroku 1968) a prvý veľký hit Honey ju však utvrdili v tom, že jej osudom je spev.

Presťahovala sa do Prahy, hosťovala v rôznych orchestroch a hudobných skupinách a vystupovala v divadle Semafor ako Bludička vznámej Suchého Kytici (1972 - 1974). Pre Hanu Zagorovú bolo rozhodujúce stretnutie s gitaristom Karlom Vágnerom, ktorý jej koncom roka 1972 zostavil vlastnú hudobnú skupinu a sám ju viedol. Zároveň bol autorom mnohých jej piesní, aranžérom, producentom, manažérom - a autorom najznámejšej prezývky Hany Zagorovej "Písnička". Spolu s ním dosiahla tiež najväčšie profesionálne úspechy, ktoré jej priniesli Zlatých slávikov (1977 - 1985) i účasť na mnohých zahraničných festivaloch. Už v roku 1983 získala Zlatú platňu Supraphonu za vyše milión predaných CD.

Hoci sú piesne Hany Zagorovej hudobne a žánrovo veľmi pestré, najtypickejší pre ňu zostáva tzv. beatový šansón. Práve v ňom dokázala najlepšie zužitkovať svoje herecké školenie, cit pre obsah a jedinečnú atmosféru každej piesne (Tanečnice, Maluj zas obrázky, Usnul nám, spí, Kdyby se vrátil čas). K niektorým si navyše písala texty sama.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ - HANA ZAGOROVÁ Galakoncert - 23.4.2022, 24.4.2022, 25.4.2022, 26.4.2022

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že:

Predstavenie HANA ZAGOROVÁ Galakoncert, ktoré sa malo konať dňa 23.4.2022 o 19:00 hod. v Dome odborov Žilina, je zo zdravotných dôvodov umelkyne ZRUŠENÉ!

Predstavenie HANA ZAGOROVÁ Galakoncert, ktoré sa malo konať dňa 24.4.2022 o 19:00 hod. v PKO Nitra, je zo zdravotných dôvodov umelkyne ZRUŠENÉ!

Predstavenie HANA ZAGOROVÁ Galakoncert, ktoré sa malo konať dňa 25.4.2022 o 19:00 hod. v Hotel Holiday Inn Trnava, je zo zdravotných dôvodov umelkyne ZRUŠENÉ!

Predstavenie HANA ZAGOROVÁ Galakoncert, ktoré sa malo konať dňa 26.4.2022 o 19:00 hod. v Dome kultúry Liptovský Mikuláš, je zo zdravotných dôvodov umelkyne ZRUŠENÉ!

Klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - HANA ZAGOROVÁ Galakoncert - 27.4.2022 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie HANA ZAGOROVÁ Galakoncert , ktoré sa malo konať dňa 27.4.2022 o 19:00 hod. v Dome odborov Žilina, je z technických príčin ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v novom termíne: 23.4.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 16.9.2021!

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 16.9.2021 poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 16.9.2021 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 16.9.2021 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 16.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 16.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 16.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 16.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - HANA ZAGOROVÁ Galakoncert - 24.10.2021 - 27.10.2021

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenia HANA ZAGOROVÁ Galakoncert zo zdravotných dôvodov umelkyne ZMENENÉ

Predstavenie ktoré sa malo konať dňa 24.10.2021 o 18:00 hod. v PKO Nitra sa uskutoční v novom termíne: 24.4.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Predstavenie ktoré sa malo konať dňa 25.10.2021 o 19:00 hod. v Holiday Inn Trnava sa uskutoční v novom termíne: 25.4.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Predstavenie ktoré sa malo konať dňa 26.10.2021 o 19:00 hod. v DK Liptovský Mikuláš sa uskutoční v novom termíne: 26.4.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Predstavenie ktoré sa malo konať dňa 27.10.2021 o 19:00 hod. v Dom odborov Žilina sa uskutoční v novom termíne: 27.4.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 1.9.2021!

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 1.9.2021 poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 1.9.2021 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 1.9.2021 nasledujúcim spôsobom:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...) - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Zároveň prosíme aj o doloženie detailu transakcie, v ktorom je zreteľne uvedená suma, dátum, číslo účtu platcu a prijímateľa finančných prostriedkov. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola hradená.
► pri platbe Benefitovou poukážkou - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF. V prípade úhrady doplatku je potrebné uviesť aj číslo účtu klienta. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal - mailom na reklamacie@ticketportal.sk. K žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť vstupenky, najlepšie vo formáte PDF, a číslo účtu klienta, kam bude vrátená suma za Darčekovú poukážku Ticketportal. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 1.9.2021 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - HANA ZAGOROVÁ Galakoncert - 24.10.2021 - 27.10.2021

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenia HANA ZAGOROVÁ Galakoncert, ktoré sa mali konať dňa
24.10.2021 o 18:00 hod. v PKO Nitra,
25.10.2021 o 19:00 hod. v Hoteli Holiday Inn, Trnava,
26.10.2021 o 19:00 hod. v Dome kultúry Liptovský Mikuláš,
27.10.2021 o 19:00 hod. v Dome odborov Žilina,

sú zo zdravotných dôvodov umelkyne ZMENENÉ! Predstavenia sa uskutočnia v nových termínoch, ktoré upresníme v najbližšom čase.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Top