Detail info
Close

LARA FABIAN

LARA FABIAN

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Lara Fabian oslávi svoje narodeniny koncertom v Bratislave

18. decembra sa do našej metropoly vráti Lara Fabian. Speváčka belgicko-talianskeho pôvodu, v súčasnosti kanadská občianka, mala k slovenskému publiku vždy výnimočne úzky vzťah, ktorý potvrdila aj svojimi predchádzajúcimi koncertmi.

Tentokrát k nám Lara Fabian zavíta v rámci svojho "50 World Tour", ktorá odštartovala 16. septembra v New York City, a ktorým, ako už aj samotný názov napovedá, oslavuje svoje 50. narodeniny. Na koncerte zaznejú jej najväčšie hity, ale aj piesne z jej aktuálneho albumu Papillon.

Vstupenky na decembrové vystúpenie Lary Fabian v AXA aréne NTC Bratislava sú už v predaji v sieti Ticketportal.

Lara Fabian sa narodila 9. januára 1970 v Belgicku, kde je dnes jednou z najpredávanejších umelkýň. Do celosvetového povedomia prerazila v roku 1994 albumom Carpe Diem, ktorého predaj do roka trojnásobne presiahol platinový štatút a speváčka zaň získala dve hudobné ocenenia Félix. V roku 1999 Fabian uviedla na trh svoj prvý anglicky naspievaný album "Lara Fabian", ktorý sa dostal na 1.miesto prestížneho rebríčku časopisu Billboard, kde následne bodoval aj jej prvý singel v angličtine - I Will Love Again. Na svojom konte má 14 štúdiových albumov, z ktorých predala vyše 18 miliónov nosičov. Nemenej úspešná je aj jej koncertná činnosť. Jej posledným svetovým turné bolo The Camouflage World Tour v 2017/2018.

"Zmyslom môjho života je spojenie s mojimi poslucháčmi, s publikom. Bez neho by som nič nedosiahla a nesplnila si svoje sny," neraz naznačila speváčka, ktorá je okrem svojho výnimočného hlasu povestná aj svojou otvorenosťou a komunikáciou s publikom, s ktorým sa na koncertoch pravidelne delí o svoje životné zážitky, inšpirujúce momenty či vnútorné pocity a myšlienky o priateľstve, láske a duchovnej ceste.

Aj napriek tomu, alebo skôr práve vďaka tomu, predala celosvetovo milióny nahrávok. Počas svojej kariéry Lara pracovala s osobnosťami ako Celine Dion, Sheryl Crowe, Robbie Williams, Alanis Morissette, ale aj so Stevenom Spielbergom, pre ktorého nahrala soundtrack k filmu A.I. Umelá inteligencia. A samozrejme vypredala Carnegie Hall.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture LARA FABIAN
picture LARA FABIAN
picture LARA FABIAN
picture LARA FABIAN
picture LARA FABIAN
Top