Detail info
Close

IAMX

IAMX

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miláčik publika - excentrický Chris Corner - sa s projektom IAMX opäť vracia na Slovensko! Svoju novú šou s označením "full-on aural and visual attack" predstaví bratislavskému publiku v nedeľu 14. apríla v klube MMC na Karpatskej ulici.

Vstupenky:
Od 1.1. 2013: 24 €
Na mieste: 30 €
VIP: 35 €
V cene VIP vstupenky je miesto na samostatnom uzavretom balkóne s výborným výhľadom priamo na pódium. Nechýba VIP bar s obsluhou, exkluzívne sedenie pri stolíkoch, občerstvenie (slané tyčinky, zemiakové lupienky, oriešky), súkromný fajčiarsky salónik, VIP toalety.

Berlínsky IAMX prináša plnohodnotný audio-vizuálny útok, ktorý nesmrteľnou kultovosťou vyráža dych a ako lačná šelma čaká na každý, aj najdrobnejší pohyb. Po troch mimoriadne úspešných albumoch a niekoľkých svetových turné s kapelou Sneaker Pimps, kde pôsobil ako zakladajúci člen, spevák, skladateľ i producent, dáva Chris priestor svojmu projektu IAMX. Od počiatkov jasne demonštruje svoju snahu o nezávislosť na komerčnom priemysle. Vydáva nekompromisné nahrávky s dôrazom na vytvorenie pevného puta medzi hudbou a fanúšikmi. Podarilo sa mu vytvoriť neustále rastúce hnutie s posolstvom šíriacim sa hlavne ústnym podaním a na online sieťach. Od vzniku v roku 2004 vydal IAMX štyri albumy, ktoré križujú celé spektrum hudobných žánrov: od electro cez dance, experimental burlesque až po "stripped-down pulsating ballads without losing its very-human soul". Koncerty projektu IAMX po celej Európe bývajú beznádejne vypredané. Práve živé vystúpenia sú, ako vraví sám Chris, ozdobou projektu. Neuveriteľné kostýmy, vizuálne projekcie vytvorené samotným Chrisom Cornerom, výbušnosť a vášeň... kapela dáva do koncertu všetko! Očakávaný, v poradí piaty štúdiový album The Unified Field sa na trhu objaví začiatkom roku 2013.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top