Detail info
Close

Gypsy Jazz festival 2013

Gypsy Jazz festival 2013

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 28.11.2013 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Hudobný klub LOFT, Bratislava
Vstupné/Entry: 19 €, štundenti - 15 €

Popis/Description:

Milo Suchomel orchestra /SK-CZ/
Melanie Bong - vocal /Germany/
Gail Anderson - vocal /USA/

RICK MARGITZA - saxophone /USA/

H & G factory feat. SOWETO KINCH - saxophone , rap /UK/

Do tretice všetko dobré! Tak to vyzerá aj s pomerne novým festivalom na mape slovenského festivalového jazzu. Gypsy Jazz Fest založil skladateľ, aranžér a saxofonista Milo Suchomel v roku 2011, ktorý už potvrdil dátum 28.november 2013 pre jeho tretí ročník. Uskutoční sa ako vlani v bratislavskom LOFT-e, kde bola výborná atmosféra.

Tak ako doteraz na festivale, aj tento rok Milo Suchomel predstaví svoj nový projekt – MILO SUCHOMEL ORCHESTRA. Ide o 27-členný orchester, ktorý mal svoju premiéru počas udeľovania cien Krištálové krídlo 2012 na RTVS. A môžeme prezradiť aj meno prvého hosťa – je ňou famózna americká speváčka Gail Anderson, s ktorou Milo spolupracuje už od čias, odkedy hrával s Dodom Šošokom. Gail Anderson sa predstaví aj piesňami, ktoré napísal samotný Milo Suchomel a bude to ich spoločná bratislavská festivalová premiéra!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top