Detail info
Close

MODERN MELODIC METAL FEST

MODERN MELODIC METAL FEST

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 06.09.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Klub 77, Horná 54, Banská Bystrica
Vstupné/Entry: 7,00 EUR  (na mieste 9,00 EUR do 20:00 hod. od 20:00 hod. 10,00 EUR)

Popis/Description:

 MODERN MELODIC METAL FEST

TEMPERANCE (ITA) + OVERTURES (ITA) + ANTHOLOGY (SK) + TRISTANA (SK) + RIGHTDOOR (SK)

Ak máte radi Epicu, Leaves´ Eyes, Amaranthe či Nightwish, tak toto je určené práve Vám!! Na Slovensko prichádza v rámci európskeho turné talianská moderná progresívna metalová kapela TEMPERANCE, ktorá príde predstaviť svoj debutový album pod názvom Temperance vydaným pod hlavičkou Scarlet Records. Album je v znamení melodického progresívneho metalu s výraznými prvkami symfonického a power metalu, okorenené ženskými vokálmi, mužským growlom, prvkami elektroniky a folku a od začiatku do konca Vás svojou energiou nenechá chladnými. Album už teraz je vysoko hodnotený hudobnými kritikmi ako úžasná zmes melodických, ale aj tvrdých gitár, metalových riffov, prvkov elektroniky a folku, ktorá vyúsťuje do neskutočnej sily a energie. Temperance sľubujú live show plnú obrovskej energiu, ktorá Vás strhne. Samotní členovia kapely majú viac ako 10 ročné skúsenosti na metalovej scény predovšetkým v pôsobení v známych talianskych metalových kapelách BEJELIT, SECRET SPHERE, HateTyler, ako aj spoluprácou s kapelami Rhapsody of Fire, Dragonforce, Rage, Gamma Ray či Leaves´ Eyes. Kapela príde predstaviť svoj album slovenským fanúšikom a to dňa 6.9.2014 do Banskej Bystrici na MODERN MELODIC METAL FEST. Ako support vystúpi známa talianská kapela Overtures, symphonic power metaloví ANTHOLOGY, kapela Tristana a košickí Rightdoor. 


Mediálni Partneri: FAJNROCK TV, RADIO FM, RADIO ONE, Hellmagazine, Gothoom productions, Metal Mania- Magazine, Rock Hard Slovakia, Music Borders, Gutter Society, Stormbringer- austrian heavyzine, Kronos Mortus


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MODERN MELODIC METAL FEST
picture MODERN MELODIC METAL FEST
Top