Detail info
Close

BETH HART, support René Lacko & Down Town band

BETH HART, support René Lacko & Down Town band

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 26.04.2015 o 19:00 hod.
Miesto konania/Place of event: Dom umenia, Piešťany

Popis/Description:

Americká diva BETH HART po prvýkrát na Slovensku

Fanúšikov blues – rockovej, ale aj jazzovej hudby čaká v apríli jedinečná hudobná lahôdka v podobe jediného exkluzívneho koncertu americkej speváčky a klaviristky Beth Hart na Slovensku. Bude to vôbec po prvýkrát, čo Beth vystúpi na našej scéne.

Beth Hart nie je na blues-rockovej scéne žiadnym nováčikom. Donedávna ju však poznali zväčša len fajnšmekri. Všetko sa zmenilo po vydaní mimoriadne úspešného albumu, ktorý v roku 2011 nahrala s gitarovým mágom Joeom Bonamassom. Cez noc sa stala hviezdou a jej atraktívne koncerty sú veľkou udalosťou. Americkú speváčku Beth Hart odmalička obklopovala hudba. Matka počúvala najmä Elvisa Presleyho a Franka Sinatru, brat zasa stále púšťal nahrávky Ramones, Sex Pistols a mnohých ďalších punkových kapiel. Beth však čoskoro opantala hudba z iného súdka. Uchvátila ju Aretha Franklin, Etta James, Billie Holiday a iné hviezdy ženského soulového či jazzového sveta. A práve takáto hudba sa zakorenila v jej hlase. Odjakživa spieva z hĺbky duše a pripravuje poslucháčom úžasné zážitky.


Rodáčka z Los Angeles behom svojej kariéry natočila sedem štúdiových albumov. Jej živé vystúpenia sú vďaka neuveriteľnej energii a emóciám veľmi úspešné. Na koncertoch sa dostáva do varu, mnohí dokonca vravia, že je akoby odtrhnutá z reťaze. Vyhľadávala aj spoluprácu so špičkovými gitaristami. So Slashom nahrala skladbu Mother Maria, no bomba vybuchla, keď pripravila album Don’t Explain s Joeom Bonamassom. Tohto amerického blues-rockového inštrumentalistu a speváka považujú aj napriek relatívne mladému veku za jedného z najlepších súčasných gitaristov na svete. Odborníci ho často zaraďujú na úroveň Jeffa Becka alebo Stevieho Raya Vaughana či ďalších virtuózov. 
Najnovší projekt je už hotový, má názov Bang Bang Boom Boom a zaujal hneď videonahrávkou titulnej skladby. Ohlasy na internete hovoria o videu roka...Je to jedno z najpredávanejších CD vo svojom žánri v USA.
Beth Hart vystúpi po prvýkrát exkluzívne na Slovensku v sprievode svojej početnej kapely. Koncert sa bude konať v Dome Umenia v Piešťanoch od 19:00 hod. Predkapelou bude známy slovenský gitarista René Lacko so svojím Down Town bandom.

Vstupné/Entry:
VIP sedenie 39,00 EUR  - v cene je prémiové sedenie, podpis karta, vstup na afterparty
Normálne sedenie 29,00 EUR

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: 
ZŤP – bez doprovodu 2,- €, ZŤPS – 1,- €
ZŤP zľavnené vstupenky je možné zakúpiť na info@bluenote.sk
Doprovod platí plnú sumu vstupenky.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture BETH HART, support René Lacko & Down Town band
picture BETH HART, support René Lacko & Down Town band
picture BETH HART, support René Lacko & Down Town band
Top