Detail info
Close

Manowar WORLD TOUR 2016

Manowar WORLD TOUR 2016

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 18.1.2016 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: AEGON aréna, Bratislava


Popis/Description:
Do Aegon Arény NTC v Bratislave príde najhlasnejšia kapela na svete a predstaví svoj nový pripravovaný album. Stane sa tak 18.januára 2016, kedy sa vôbec po prvýkrát vo svojej 35 ročnej histórii, konečne dostanú aj do našich končín. Pripravované budúcoročné turné oznámili na ostravskom koncerte včera večer. Okrem Bratislavy zavítajú budúci rok aj do ďalších miest ako Praha, Brno, Ostrava, Varšava a iné.

"Do Bratislavy sa veľmi tešíme nakoľko sme na Slovensku ešte nikdy nehrali." povedal pred ostravským koncertom Joey DeMaio, ktorý zároveň dodal: "Máme tam veľmi veľa fanúšikov, ktorí za nami museli doteraz vždy cestovať do Čiech alebo iných krajín. Sme preto radi, že konečne prinesieme našu show aj do Vašej krajiny." Kapela má pritom veľa práce na prípravách nového albumu a na toto januárové miniturné si momentálne odskočili priamo zo štúdia. Album dokončia ihneď po návrate a práve s ním bude spojené budúcoročné turné.

Kapela Manowar patrí k základným stavebným kameňom a priekopníkom heavy metalu na svete. Svoju hudobnú kariéru založili na oddanosti tomuto žánru a nezameniteľnej skladbe piesní. Počas svojej 35 ročnej kariéry odohrali ako headliner koncerty na všetkých najvýznamnejších metalových festivaloch. V roku 1984 bola zapísaná do Guinessovej knihy rekordov ako najhlasnejšia kapela na svete, keď im v Nemecku namerali hlasitosť až 139 decibelov čo je porovnateľné s výbuchom delostreleckého granátu alebo štartom stíhačky.

Kapela v zložení Joey DeMaio, Eric Adams, Karl Logan a Donnie Hamzik príde na Slovensko s novým programom už 18.januára 2016. Bratislava sa určite bude otriasať v základoch.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu
Vstup: od 19:00h.
Začiatok koncertu: 20:00h.
Koniec koncertu: 22:00h.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Manowar WORLD TOUR 2016
picture Manowar WORLD TOUR 2016
picture Manowar WORLD TOUR 2016
picture Manowar WORLD TOUR 2016
Top