Detail info
Close

MOONSPELL - ROAD TO EXTINCTION EUROPEAN TOUR PART

MOONSPELL - ROAD TO EXTINCTION EUROPEAN TOUR PART

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 27.10.2015 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: MMC, Bratislava

Popis/Description:

Moonspell release - Portugalský priekopníci Moonspell ako prví priniesli temný plameň do ich rodnej krajiny a potom zapálili celý svet míľnikmi z ich tvorby ako Irreliagious alebo Night Eternal. Navyše, jedenásty štúdiový album Extinct vzdáva hold západom slnka a temnej hodinke a necháva pochmúrne vokály Fernanda Ribeira kolidovať s modernými riffmi, potemnenými melódiami a opernou vznešenosťou. Vždy krok pred ostatnými, vždy prekonávajúci hranice všetkých žánrov!

DAGOBA - V roku 2013, Dagoba vydala svoj album Post Mortem Nihil Est, zmixovaný Loganom Maderom v Los Angeles. Uznávaný kritikmi, vydaný nielen vo Francúzsku, ale aj v Amerike spoločnosťou E-One Entertainment sa album stal zlomovým bodom pre ich kariéru a umožnil im zúčastniť sa turné po Európe a USA po boku japonskej Dir En Grey počas celých dvoch rokov.

JADED STAR - Maxi Nil (ex Visions of Atlantis) a Raphael Saini (ex Iced Earth) sa po celosvetových turné a získavaní fanúšikov rozhodli spojiť sily a znova vstúpiť do hudobného vesmíru pod názvom Jaded Star! Vyžarujúc energiu, skúsenosti a drive ich debutový album Memories From The Future prichádza pod hlavičkou Sensory Records. Produkcia – Maxi Nil, mix a mastering – Frederik Nordstrom v legendárnom švédskom štúdiu Fredman Studios, stavia na elektrizujúcich Maxiho vokáloch a majstrovských bubeníckych výkonoch, ktorými je Saini známy. Gitarový mág Kosta Vreto a jeho unikátna technika, pri ktorej vynecháva trsátko za účelom dosiahnuť viac surový a organický zvuk, ktorý doslova vychádza priamo spod jeho rúk.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top