Detail info
Close

Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)

Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 16.02.2016 o 19:30
Miesto konania/Place of event: BOMBURA klub, Nám. M. R. Štefánika 16, Brezno


Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)
On Tour

ADRIAN BELEW OZNAMUJE EURÓPSKE TURNÉ

... a bude to ohromná oslava Adrianovej masívnej zostavy práce ako minulej, súčasnej tak aj tej budúcej!

Adrian je momentálne na turné so svojim Power Triom doplneným o Julie Slick na base a bubeníka Tobiasa Ralpha, ktorí sú obaja silnými virtuóznymi muzikantmi a ich hudba vás doslova omráči. Nenapodobiteľný spôsob hrania znamená nezabudnuteľné predstavenia a samozrejme aj uvedenie Adrianovho nového hudobného konceptu nazvaného FLUX: „never the same twice“ (nikdy nie dvakrát to isté).

Adrian Belew je legendárny gitarista, dobre známy pre jeho rozmanité cesty po hudobnej mape. Je to multi-inštrumentalista, ktorého sólové nahrávky sú kritikmi vychvaľované. Jeho dojímavý spevavý hlasový prejav a plodné skladanie piesní sa zapáčilo vernej fanúšikovskej základni milovníkov hudby. Jeho hudba je objavovaná čoraz viac každý jeden deň ďalšími a ďalšími poslucháčmi dychtivými po skvelej hudbe s kreatívnym štandardom, ktorý nie je zvyčajne podporovaný komerčným hudobným priemyslom.

Adrian sa prvýkrát objavil na hudobnom radare ako gitarista na tour s Frankom Zappom, ktorý neskôr povedal: „Adrian znovu-objavil elektrickú gitaru“. Jeho osobité tóny, neobyčajné používanie efektov a tremolo páky stále zostávajú absolútne nenapodobiteľné a jeho technika má stále obrovský vplyv na súčasných gitaristov. Bol viac ako tridsať rokov spevákom, gitaristom, skladateľom a frontomanom progresívneho rockového motoru King Crimson. Discipline, Adrianova prvá nahrávka s King Crimson, sa dostala medzi najvýznamnejšie rockové počiny, ktoré kedy vznikli.

Adrianova kariéra si zaslúžila ako úžas, tak aj rešpekt kolegov hudobníkov a verných fanúšikov. Už od prvej sólovej nahrávky The Lone Rhino až k hitu Altlantic Records, albumu Mr. Music Head, alebo akejkoľvek inej z jeho dvadsiatich sólových nahrávok, ktoré potláčajú zvukové hranice ale zároveň si udržujú umeleckú celistvosť. Adrian hrá zbesilo na gitare ale zároveň aj píše nádherné piesne, ktoré vás rozplačú. Áno, Adrian zobral svojich fanúšikov na divokú jazdu cez nespočítateľné množstvo svetových tour a albumov s Davidom Bowiem, Talking Head, Laurie Andersonom a Paulom Simonom. Je to skutočne Twang Bar King!

Vstupné/Entry: 25,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)
picture Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)
picture Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)
picture Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)
picture Adrian Belew Power Trio (USA) + LizZard (FR)
Top