Detail info
Close

MAJSTROVSTVÁ SVETA V PÁNSKOM STRIPTÍZE 2017

MAJSTROVSTVÁ SVETA V PÁNSKOM STRIPTÍZE 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

MAJSTROVSTVÁ SVETA V PÁNSKOM STRIPTÍZE 2017 so špeciálnym hosťom
Thomasom Puskalierom - najlepší striptéri planéty prichádzajú do Košíc a Bratislavy



Rozpáľte svoje zmysly pohľadom na dokonale vyformované telá sexi striptérov v luxusnom projekte!

Milé dámy, Slovensko opäť navštívia striptéri z celej zemegule a budú bojvať o titul majstra sveta v pánskom striptíze.
Striptérska svetvá elita, sexi vyšportovaní a charizmatickí muži, striptéri z krajín ako Španielsko, Taliansko, Švajčiarsko, Rakúsko, Brazília, Portugalsko, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko, Nemecko.

Pozrite si najžiadanejších pánov z celeho sveta, mužov s oceľovými svalmi, dômyselnými kostýmami, očarujúcim šarmom a dych vyrážajúcou choreografiou, ktorá vás dostane do varu.

Je pre vás pripravený celovečerný program plný pikantných a napínavých okamihov, show, ktorá vám navždy ostane v pamäti. Prinášame vám to najlepšie, čo svet doposiaľ ponúkla, tak neváhajte a zakúpte si vstupenku na horúcu februárovu noc, ktorá rozpáli všetky vaše zmysly!
v Bratislave zasadne do poroty aj dvojnásobná majsterka sveta vo Fitness Iveta Chrťanová a dvojnásobný majster sveta v pánskom striptíze KENZOSUPERSTAR či iné známe osobnosti.

Program:

- celovečerný program - veľkolepá striptízová show s prestížnymi striptérmi z celého sveta ako Španielsko,Taliansko, Švajčiarsko, Portugalsko, Francúzsko, Maďarsko, Poľsko, Nemecko a ďalšie
- Hostess man service
- profesionálne striptízové vystúpenia
- celým programom vás bude sprevádzať moderátor rádia európy 2 Binďo
- porota zložená zo známych osobností bude hodnotiť kritéria ako: najlepšia show, najkrajšie telo, -- najzaujímavejší kostým, favorit publika a celkový víťaz
- exkluzívny photoshooting - po skončení tejto veľkolepej show sa všetci striptéri aj s čerstvým víťazom presunú do miestnosti, kde sa budete mať možnosť vyfotiť so striptérmi a dokonca dostanete priamo na mieste vytlačenú fotografiu na pamiatku a to na červenom koberci
- po skončení photoshootingu sa začne After párty so všetkými účinkujúcimi až do ranných hodín, kde sa o pestrú muziku postará jeden zo známych DJ-ov, ktorého meno udržujú organizátori zatiaľ v tajnosti
- o dokonalý večer sa postará aj holandský spevák, herec, skladateľ a model Thomas Puskalier, ktorý vás príjemne naladí jeho horúcimi skladbami,pri ktorých budete tancovať


Thomas Puskalier:
Talentovaný spevák, herec, skladateľ a model sa narodil v roku 1981 v holandskom Lichtenvoorde. Thomas má dvojité občanstvo, slovenské a holandské. V roku 2000 absolvoval štúdium na Musical Academy Lucia Marthas v Amsterdame, ktoré doplnenil o ročné štúdium na Joe Weston Acting Studio v Amsterdame a na Complete Vocal Institut v Copenhagene.

Účinkoval v mnohých svetových muzikáloch, zahral si Dannyho Zukku v „Pomáde“, Tonyho Manera v „Horúčke sobotňajšej noci“, Rademesa v Disneyho muzikáli „Aida“. Thomasovou slovenskou divadelnou premiérou bola postava Džoka v muzikáli „Boyband“. Pod vedením Jána Ďurovčíka účinkuje v muzikáloch „Ôsmy svetadiel“ a „Romeo a Júlia“.

Šarmantný Thomas hral v niektorých holandských televíznych seriáloch a filmoch. Ako tanečník a choreograf sa predstavil v mnohých hudobných klipoch, koncertoch, tanečných a módnych prezentáciách. Pôsobil ako moderátor v českej a slovenskej „Fashion TV“. Thomas hrá na gitaru, klavír aj bicie nástroje a sám si skladá piesne. V roku 2008 si založil vlastnú hudobnú skupinu, s ktorou vystupoval v niektorých londýnskych kluboch. Na konte má vlastne albumy „Make Believe“, ktorý vyšiel 2012 a „Live For The Moment“, ktorý vyšiel 2016. 

Binďo:
Moderátor Binďo je na scéne viac ako 15 rokov, má bohaté skúsenosti s moderovaním eventov rôzneho druhu. Profesionalita a zahraničné know-how zaručujú Vášmu eventu skvelý prístup a spokojnosť klienta. Binďo pôsobil 14 rokov v najpočúvanejšom rádiu (Expres), kde sa od reportéra dostal na pozíciu moderátora Rannej show, Večernej show, Víkendového vysielania a nespočetného množstva off-air akcií. V súčastnosti má Binďo svoju vlastnú show v rádiu Europa 2, kde vysiela od pondelka do piatku od 20 do polnoci. Family days, Firemné party a večierky, roadshows, Dni miest a obcí, Fashionshows, Tlačové konferencie, Silvestrovské alebo Vianočné večierky či plesy môžte obohatiť a profesionálneho moderátora ktorým Binďo bezpochyby je.

 

16.2.2017 - NOISE ARENA, Štúrova 44, KOŠICE

18.2.2017 - REFINERY GALLERY, Vlčie hrdlo 1, BRATISLAVA

Otvorenie sály: 18:00
Začiatok programu: 20:00


Vstupenky:

Zmena programu a miesto konania akcie sú vyhradené!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MAJSTROVSTVÁ SVETA V PÁNSKOM STRIPTÍZE 2017
Top