Detail info
Close

DIRE STRAITS Experience

DIRE STRAITS EXPERIENCE / ROCK THE BALLET
DIRE STRAITS Experience

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 30.3.2017 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: AEGON aréna, Bratislava

Popis/Description:
Už je tomu viac ako 35 rokov, kedy pieseň Sultans of Swing ovládla rozhlasové vysielania po celom svete a práve v tomto čase sa zrodila legendárna kapela Dire Straits.
Skupina, ktorá sa svojimi 120 miliónmi predaných albumov prepisovala rockovú históriu a vypredávala tie najväčšie štadióny, sa na čele s Markom Knopflerom dostala na najvyššiu pomyselnú hudobnej métu. Tá trvala v najzákladnejšom zložení iba 15 rokov, avšak masívny záujem o kapelu pokračoval aj po odchode Marka, ktorý sa začal koncom osemdesiatych rokov venovať vlastním projektom.
Súčasné zoskupenie Dire Straits s hlavičkou Experience teraz vyráža po rokoch na svetové turné a za účasti niekoľkých pôvodných členov si môžete vychutnať neopakovateľnú šou. Neoceniteľní hudobníci, držitelia cien Grammy, ako saxofonista Chris White, gitarista Terence Reis, na bicie Chris Whitten, klávesista Simon Carter, Tim Walters a James Powell sa práve preháňajú najznámejšími mestami sveta kde nezabudli ani na Bratislavu a pridali si ju do svojho kalendára tour 2017.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture DIRE STRAITS Experience
Top