Detail info
Close

Armin Van Buuren in Trenčín, Slovakia

Armin Van Buuren in Trenčín, Slovakia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 04.07.2017
Čas: 19.00 - 06.00
Miesto konania: Expo Center, K výstavisku 447/14, TRENČÍN

15 - 18 rokov v sprievode zodpovednej dospelej osoby.

Popis:
Sľúbili sme, že to bude veľkolepé. A bude!

Headlinerom letnej edície EDMANIA je sám kráľ žánru trance, päťnásobný víťaz DJ MAG TOP 100 a žijúca legenda - ARMIN VAN BUUREN!

Armin van Buuren začal svoju DJskú kariéru ešte v deväťdesiatych rokoch. Armin van Buuren po prvý raz kraľoval rebríčku DJ MAG TOP 100 v roku 2007. Prvenstvo obhájil aj v rokoch 2008, 2009, 2010 a 2012. Celkovo má tak na konte už päť triumfov, čo sa nikdy v histórii žiadnemu inému DJovi nepodarilo. Okrem ocenení verejnosťou, má za sebou aj odbornými kritikmi ocenené albumy, single. Pravidelne pre svojich fanúšikov pripravuje reláciu A State of Trance, ktorá má za sebou už takmer 800. epizód.
Armin van Buuren je netitulovaným kráľom žánru trance a zárukou kvality už viac ako 20 rokov. Na Slovensku sa objaví po prvý raz po niekoľkoročnej prestávke. V utorok 4. júla sa predstaví pod holým nebom v areáli EXPO CENTER v Trenčíne.
 

Zľavy: bez nároku na zľavy.

HU:


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Armin Van Buuren in Trenčín, Slovakia
Top